Teden vseživljenjskega učenja 2014 v Zasavju

V maju 2014 bodo v Zasavju tudi letos potekale brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja.

Gre za vseslovenski dogodek, ki poteka že od leta 1996 na pobudo Andragoškega centra Slovenije. Osrednji del festivala bo potekal med 12. in 18. majem 2014, brezplačne prireditve, povezane s učenjem, pa bodo potekale ves  maj. Namen dogodka sta promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

Zasavska ljudska univerza je letos k sodelovanju pritegnila 27 različnih ustanov, zavodov in društev, s katerimi  bomo pripravili  preko 80 zanimivih brezplačnih aktivnosti. Tako bomo skupaj promovirali idejo vseživljenjskega učenja. Naj bo mesec maj čas za spremembe – storite nekaj zase in se pridružite prireditvam ob Tednu vseživljenjskega učenja 2014.

Vas zanima kaj vse se bo dogajalo med 5. in 30. majem v Zasavju? Potekale bodo BREZPLAČNE računalniške in jezikovne delavnice, predavanja s področja zdravega načina življenja, samooskrbe, sprostitvene delavnice, predavanja  kako varčevati v gospodinjstvu, kako se lotiti obnove stavb, da bomo prihranili pri energiji… Večina dogodkov  je zbranih v KOLEDARJU PRIREDITEV TVU 2014, ki ga vsako leto pripravimo za vas! Vsi dogodki so podrobneje predstavljeni v SPLETNEM KOLEDARJU PRIREDITEV na povezavi http://tvu.acs.si/koledar/iskanje/, kjer so zbrani vsi dogodki TVU, tako v Zasavju, kot tudi drugje po Sloveniji. Spletni koledar bo dostopen konec aprila.

Spremljajte nas na www.zlu-trbovlje.si  in FB profilu.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top