Tanja Žagar: »Z veseljem se bom še vračala v Trbovlje!«

Povsem polno gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje je minuli petek, 23. januarja 2015, s svojim močnim glasom in stasom zabavala simpatična Tanja Žagar.

Kot omenjeno, gledališka dvorana je pokala po šivih, saj so Trboveljčani vstopnice za koncert priljubljene pevke takorekoč razgrabili.

Simpatična rdečelaska Tanja je svoj dvo-urni koncert pričela z Vipavskimi tamburaši, ki so dodobra ogreli občinstvo. Sledilo je nekaj pesmi skupaj s slednjimi, potem pa so se Tanji na odru počasi pridružili tudi člani in članica njene spremljevalne skupine. Sprva nežen in bolj čustven nastop, ki ga je Žagarjeva odpela za klavirjem, se je skozi vsako skladbo odvijal bolj živahno – predvsem po zaslugi spremljevalne skupine.

V Trbovljah, v isti dvorani, sem nastopila pred dvemi leti. In ne morem vam opisati, kako srečna sem, da sem danes lahko ponovno z vami na točno tem odru.

Da je Tanja Žagar še bolj začinila svoj koncert, je medse v Trbovlje povabila in pripeljala tudi nemalo gostov. Tako so ji na odru, v glasbenem smislu in poleg spremljevalne skupine, delali družbo še kubanski violinist Lazaro Zumeta, Vipavski tamburaši ter otroški pevski zbor OŠ Trbovlje.

Tanja je vsem, ki so se udeležili njenega koncerta, z zagotovostjo zatrdila, da se bo v Trbovlje še vralača. Da ji je trboveljsko občinstvo še posebej pri srcu, je pokazala tudi s tem, ko je v Delavski dom Trbovlje umestila na 2. mesto na tej ponovoletni turneji.

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.828228907275284.1073741850.291473687617478&type=1″]

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top