Ta dobra večerja: Z donacijo do gurmanske večerje za dva!

Akcija Ta dobra večerja, v kateri restavracije in nevladne organizacije po Sloveniji združujejo moči za dober namen, bo potekala tudi v zasavski regiji. Regionalni center NVO in CNVOS sta povezala priznano Restavracijo in kavarno K5 iz Trbovelj z Območnim združenjem rdečega križa Trbovlje, glavni junaki in junakinje pa ste vi – s simboličnim prispevkom 5 evrov podprite društvo oz. pomagajte zbirati denar za Menažko in si priborite gurmansko doživetje za dve osebi!

V okviru razdeljevalnice hrane Menažka vsak mesec pomagajo približno 165 občanom, ki nimajo dovolj denarja za dostojno življenje. V lanskem letu so v Menažki razdelili kar 23 ton hrane! V Restavraciji in kavarni K5 (http://www.k5.si/) so se odločili, da jim pomagajo in se velikodušno odzvali ter za Ta dobro večerjo pripravili vrhunski večhodni meni za dve osebi. Med vsemi sodelujočimi bodo izžrebali nekoga, ki ga bodo za dobrodelnost nagradili s kulinaričnim razvajanjem. S simbolično donacijo 5 evrov boste tako pomagali Območnemu združenju rdečega križa Trbovlje (https://trbovlje.ozrk.si/) pri zbiranju sredstev za obroke za socialno ogrožene.

Kako sodelovati? Preprosto.

  1. Donirajte najmanj 5 evrov Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Trbovlje. To lahko naredite z nakazilom na TRR (SI56 02330 0015706240, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na fotografiji.
  2. V komentar pod fotografijo na facebook strani Restavracija in kavarna K5 (https://www.facebook.com/RestavracijaK5/) zapišite #tadobravečerja. Označite lahko osebo, ki jo želite povabiti na večerjo. Če bo v dobrodelni nagradni igri sodelovala tudi oseba, ki ste jo izbrali, se vajine možnosti v žrebu seveda povečajo 😉

Dobrodelna nagradna igra traja do nedelje, 30. maja 2021, do polnoči. Nagrajenko oz. nagrajenca bomo izžrebali 31. maja 2021. Pravila in pogoji za sodelovanje so objavljeni TUKAJ (http://bit.ly/TaDobraVečerja2021-Pravila), več o akciji in ostalih sodelujočih restavracijah ter nevladnih organizacijah pa še TUKAJ. (www.vecerja.si).

Srečno, hvala in dober tek!

 

Avtor: Regionalni center NVO

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top