STOPILI SKUPAJ ZA POMOČI POTREBNE

Da bi komu lahko narisali lepši december, so se svetniki in svetnice Občinskega sveta Občine Trbovlje, in sicer Socialnih demokratov, Desusa, Levice ter Liste Jasne Gabrič za Trbovlje odločili, da namenijo sredstva za pomoč družinam v Trbovljah. Njihovi pobudi so se pridružili še številni posamezniki in podjetja, med drugim HSE d.o.o., AMABI d.o.o. in določeni, ki želijo biti neimenovani.

Skupaj je bilo na računu Društva prijateljev mladine Trbovlje za pomoč družinam zbranih 7.020,00 eur. Del sredstev je bilo že porabljen v mesecu decembru, ostalo pomoč bomo družinam nudili še v letošnjem letu v sodelovanju s pristojnimi institucijami.

Iskrena hvala vsem donatorjem v imenu trboveljskih družin, katerim ste z zbranimi sredstvi olajšali težke trenutke in jim pokazali, da vam je mar. Hvala!

Trbovlje so skupaj stopile tudi za pomoč prizadetim v potresu v Petrinjah in Sisku. Občina Trbovlje je v sodelovanju s trboveljskimi gasilci in Društvom prijateljev mladine Trbovlje organizirala zbiranje pomoči za prizadete v potresu na Hrvaškem. V ta namen se je ob pomoči številnih občanov, poleg pomoč v materialni obliki, zbralo tudi 2.500,00 eur. Prav tako pa je Občina Trbovlje v potresu najbolj prizadetima občinama – Petrinji in Sisku skupno namenila 6.000 eur, vsakemu po 3.000 eur.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top