Štiri medalje Trboveljčanov na mednarodnem turnirju v Velenju

V nedeljo, 26. februarja, je v Velenju potekal 12. Mednarodni karate turnir »Pokal Nestla Žganka«. Nastopilo je 440 tekmovalk in tekmovalcev iz 6 držav. Barve Karate kluba Trbovlje so zastopali Cristina Korpar Žveglič, Lara in Ervin Salkič, Alen in Kenan Isakovič, Erik Teo Košmrlj in Timotej Zupančič. Vodila sta jih trenerja Rok Lopan in Edin Salkič. Vlogo sodnice je opravljala Aida Medič.

 

Svoj dan je tokrat imel Kenan Isakovič, ki je ostal nepremagan ter tako osvojil zlato medaljo v kategoriji mlajših kadetov do 40 kilogramov. Finale je zaključil celo predčasno z rezultatom 10:0. Srebrno medaljo je osvojila Cristina Korpar Žveglič pri malčicah nad 30 kilogramov. Do tretjega mesta sta se priborila Ervin Salkič pri kadetih do 57 kilogramov in Alen Isakovič do 63 kilogramov. Lara, Erik Teo in Timotej niso imeli svojega dne in so končali svoje nastope v prvem krogu.

 

Naslednji vikend čaka Trboveljčane dvojni nastop, in sicer na »Pokalu Žalca« in v sosednji Hrvaški na turnirju »Virovitica open«.

 

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:

Malčice nad 30 kg:
2. mesto: Cristina KORPAR ŽVEGLIČ

Mlajši kadeti do 40 kg:
1. mesto: Kenan ISAKOVIČ

Kadeti do 57 kg:
3. mesto: Ervin SALKIČ

Kadeti do 63 kg:
3. mesto: Alen ISAKOVIČ

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top