Številni projekti Zdravstvenega doma Trbovlje in Občine Trbovlje

Danes je potekala novinarska konferenca, na kateri sta županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič in direktor Zdravstvenega doma Trbovlje Denis Tomše predstavila novosti, ki se obetajo v občinskem javnem zavodu Zdravstvenem domu Trbovlje. Osrednja tema predstavitve so bile številne investicije, ki jih Zdravstveni dom v sodelovanju z Občino Trbovlje pripravlja v prihodnje.

Med drugim sta izpostavila širitev ZD Trbovlje. Že v letošnjem letu se bodo začela dela preureditve 1. nadstropja v Rudarju, kjer se bo uredil dipanzer medicine in dela, predvidoma v letošnjem letu bo končana projekta dokumentacija za ureditev prizidka, s katerim bo zdravstveni dom pridobil prostor za Center za duševno zdravje odraslih, prestavitev Otroškega šolskega dispanzerja, prestavitev otroških zobnih ambulant in še mnogo drugih koristi. Dotaknila sta se tudi načrtov o novi lokaciji reševalne postaje.

Direktor ZD Trbovlje je med drugim izpostavil tudi še nekaj manjših projektov, ki se bodo izvajala v letošnjem letu. Med njimi je ureditev ambulante za dermatologa in otologa v prostorih bivše optike, s predvidenim pričetkom del spomladi, nadaljevanje s požarno sanacijo v nadstropju, kjer so ambulante družinske medicine, ki so bo izvajala čez poletje ter skupna akcija ozaveščanja občanov o presejalnih programih Zora, Svit in Dora.

Ob vsem skupaj se je direktor ZD Trbovlje Denis Tomše zahvalil Občini Trbovlje za dobro sodelovanje.

Ne glede na epidemijo in številne ukrepe se torej investicije v Trbovljah izvajajo nemoteno in tako lahko v prihodnjih letih pričakujemo številne izboljšave v našem mestu. Med njimi je kar nekaj projektov, povezanih z izboljšanjem razmer za delovanje Zdravstvenega doma Trbovlje in s tem posledično prijetnejšo izkušnjo občanov pri obisku zdravnika.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top