Start:up Geek House odslej tudi v Zasavju!

Regionalni center za razvoj je v podjetniškem inkubatorju Zasavje v Zagorju (RR center, Podvine 36) uredil prostor, namenjen Co-workingu. Prostor nudi vso potrebno infrastrukturo, kamor spada delovna miza, internetna povezava, možnost najema sejne sobe in uporabe projektorja ter drugo, kar je potrebno za začetek delovanja vitkih podjetij.

Ponudba je namenjena mladim start-up podjetjem, podjetniškim ekipam in posameznikom, ki še ne potrebujejo lastne pisarne, potrebujejo pa spodbudno okolje za ustvarjanje in vsakdanje delovanje ter potrebna znanja, kako podjetje oziroma proizvod ali storitev uspešno izstreliti na trg.

Prostor ni namenjen le tistim, ki sodijo v branžo informacijske tehnologije, ampak vsem posameznikom in podjetjem, katerih surovina, delo, izdelki ali storitve so prežeti z znanjem in ustvarjalnostjo. Znanje in ustvarjalnost pa imata domovinsko pravico v vseh gospodarskih panogah.

Prostor sodi v mreža Start:up Geek House, ki stavi na inovativne posameznike, podjetja in produkte, saj je v izdelke, storitve in tehnologije ujeto znanje najboljši obet za konkurenčnost in visoko dodano vrednost. Podobni prostori se odpirajo v inkubatorjih in tehnoloških parkih po različnih krajih Slovenije, tako da se okolje za kreativno in podjetniško udejstvovanje širi z navdušujočo hitrostjo.

Vstop in uporaba prostora ter razpoložljivih dobrin v Start:up Geek House znaša 50 evrov na mesec. Prostor je odprt med delovnikom od 7.00 do 17.00. Vključenim pomagamo tudi pri pridobivanju subvencij in drugih virov financiranja.

Prijave za Geek House v Zagorju sprejema Dejan Zupanc (e-naslov: dejan.zupanc@rcr-zasavje.si, telefon: 03-56-60-535), ki nudi tudi vse dodatne informacije. Več o nacionalni mreži iniciative Start:up pa tudi na www.geekhouse.si.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top