Starejši dečki B RD Rudarja s ponosom odtekli 10 krogov za 10 nasmehov

Na pobudo trenerke, Tjaše Krajšek, in vodje moštva, Andreja Sajovica, se je ekipa starejših dečkov B v petek, 30. maja 2014, v sklopu treninga udeležila dobrodelnega teka 10 krogov za 10 nasmehov, ki je potekal na športnem kompleksu Rudarja.

Organizator prireditve, društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP je letošnje kroge začelo v Trbovljah, zaključek športno humanitarne akcije pa bo potekal v Ljubljani. Tempo teka sta narekovala Tjaša in Andrej, poudariti pa je potrebno, da so se dobrodelnega teka udeležili vsi fantje ekipe SDB RD Rudar in tako prispevali delež sredstev za socialno ogroženo družino. Tudi tokrat se je izkazalo, da je v rokometnem društvu Rudar eno glavnih vodil družbeno odgovorno ravnanje v lokalnem okolju.

Po uspešno pretečenih krogih so fantje odigrali še nogometno tekmo proti ekipi NK Rudar U13 (letnik 2001 in mlajši). Na travnati površini stadiona so fantje pokazali zavidljivo nogometno znanje, tekma je bila zanimiva do samega zaključka v katerem so pravi nogometaši dosegli gol za izenačenje in končnih 4:4. Med vsemi igralci na igrišču se je najbolj izkazal naš vratar Leon Jakob Kastelic. Prijetno petkovo druženje s poudarkom na humanitarnosti se je zaključilo s skupinskim odhodom na sladoled.

DSC_0025

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top