Sreča tokrat ni bila naklonjena trboveljskim nogometašem

Po zmagi v prvem krogu, ekipi Rudarja ni uspelo doseči cilja po katerega so se podali na gostovanje v Ivančno Gorico. Na tekmi je bil v drugem polčasu, po protestiranju nad sodniško odločitvijo, izključen tudi trener Hrovatič.

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Marijan Primož (K), Cvjetič Dejan, Mrvoljak Amel, Berič Aleksandar Sandro, Klančar Peter (46′ Holešek Jan), Berger Jan, Ristić Vukašin, Smukavec Jernej, Karamarković Nebojša (55′ Volaš Goran), Drnovšek Rok (49′ Memišević Damir)

Strelec:  Holešek Jan (62′)
 

V prvem polčasu ekipa Rudarja ni prikazala igre, ki jo je glede na prikazano na prvi tekmi, ta ekipa vsekakor sposobna. Igra na sredini igrišča nikakor ni stekla, napadalci pa niso prejemali dovolj uporabnih žog. Vsekakor se je v vezni vrsti najbolj poznala odsotnost poškodovanega Ogriča , ki je glavni kreator igre Rudarja na sredini igrišča. Kljub temu sta si obe ekipi priigrali po nekaj priložnosti. Eno imed njih je uspelo kronati le domačinom, ko so po lepi akciji v 27. minuti zadeli za vodstvo. Uspešen je bil Đajič. Do konca polčasa so se zvrstile še priložnosti na obeh straneh, vendar nobeni ekipi ni uspelo zadeti.

V drugi polčas so knapi krenili bolj samozavestno in odločeni, da bodo rezultat obrnili sebi v prid. Trener je takoj na začetku drugega polčasa opravil menjavi in po vstopu mladega Holeška je tudi igra na sredini igrišča malce bolj stekla. Kljub temu pa je domačinom v 53. minuti, po napaki Rudarjeve obrambe, ponovno preko Đajiča uspelo zadeti za 2:0. Ko je že vse kazalo, da je tekma praktično odločena, pa je uspelo zadeti tudi ekipi Rudarja. Po lepem prodoru Berića in nato odlični podaji Memiševića je svoj prvi zadetek v 3. SNL dosegel Holešek, ki je na tekmi prikazal odlično igro. Do konca srečanja je sodnik izključil še domačega igralca, vendar knapom do konca srečanja ni uspelo izenačiti. Tako je zmaga ostala v Ivančni Gorici, ekipa Rudarja pa bo morala priložnost za nove točke iskati v nedeljo na domačem igrišču, ko v Trbovlje prihaja ekipa Zarica Kranj .

Tekma je na sporedu v nedeljo, 9. 9. 2012 ob 17. uri. Vabljeni vsi ljubitelji nogometa!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top