Srebrno priznanje Turistične zveze Slovenije dijakinjam GESŠ Trbovlje

Na srednješolskem festivalu Več znanja za več turizma – na temo Zgodbe turizma, ki ga je organizirala Turistična zveza Slovenije, so se dijakinje ekonomske srednje šole: Tjaša Kreča Grden, Urška Koter, Sara Obreza in Nastja Venko, odlično odrezale.

Njihovo zgodbo iz domačega okolja »Grajski dan na Medijskem gradu« so podrobno predstavile v pisni nalogi, s promocijskim spotom in predstavitvijo na turistični tržnici na sejmu Turizem in prosti čas na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. S popolnoma tematsko opremljeno stojnico in v srednjeveških oblačilih so obiskovalcem predstavljale svoje zamisli o oživitvi dogajanja v in ob Medijskem gradu. Bile so tako prepričljive, da jim je kar nekaj turističnih delavcev, iz drugih krajev, ponudilo sodelovanje, če bodo svoje ideje tudi realizirale. In glede na to, da so razdelile tudi veliko promocijskega gradiva, ki jim ga je prispevala Zasavska turistična organizacija s projektom V tri krasne, lahko zapišemo, da zanimanje za turizem v Zasavju je. To pa je bil tudi namen projektnega dela dijakinj – oživiti turizem v tem delu Slovenije.

Dijakinjam Tjaši, Urški, Sari in Nastji čestitamo, saj so za svoje delo dobile srebrno priznanje Turistične zveze Slovenije!

Medijski grad 2 Medijski grad

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top