Sprejem zlatih maturantov pri županji

Danes, 26. avgusta 2015, so županja Jasna Gabrič, podžupan Tadej Špitalar in vodja oddelka za splošne zadeve Maja Hvala, v sejni sobi Občine Trbovlje slovesno sprejeli letošnje zlate maturante splošne in poklicne mature. Skupno je bilo v občini kar devet zlatih maturantov, sedem na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje – na splošni maturi in dva zlata maturanta na Srednji tehniški in poklicni šoli – na poklicni maturi.

V uvodnem nagovoru je županja zlate maturante pohvalila za izjemen uspeh in dejala, da se veseli snidenja z najboljšimi dijaki v občini, ker se zaveda, da so to mladi, ki so med najboljšimi v svoji generaciji in si zaslužijo priznanje ter nagrado za svoj trud, ki naj jim služi kot spodbuda za trdo delo tudi v prihodnje. Izrazila je upanje in željo, da se po končanem študiju vrnejo v domači kraj in s svojim znanjem prispevajo k njegovemu razvoju.
Nekdanji dijaki in dijakinje so se večinoma odločili za plemenito pot študija medicine, kar nas izredno veseli, saj se bodo pridružili mnogim generacijam uspešnih zasavskih zdravnikov. Dva izmed zlatih maturantov pa bosta študirala fiziko in računalništvo.
V zaključku uradnega dela je županja zlatim maturantom podelila darila s posvetili in jim še enkrat iskreno čestitala ter zaželela takšne in še večje uspehe tudi v prihodnje.
Iskrene čestitke: Selma Dalihović, Ajda Herman, Lara Dečman, Ajda Lisec, Maša Mlinarič, Rok Medveš, Jaka Mlakar, Amon Stopinšek in Aleš Ravnikar!

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.891493800925988.1073742037.263378383737536&type=3″]

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top