Spoštovanje ukrepov je nujno, če želimo zamejiti širjenje okužb

Pred nami je ponovno zaprtje države in javnega življenja, kot ga poznamo. Žal se s takšnim zaprtjem soočamo že drugič v enem letu, vendar verjamem, da lahko s skupnimi močmi in skupnim zavedanjem uspemo premagati tudi prihajajoče dneve.

Vsi si že resnično želimo zaživeti, tako kot v preteklosti, se družiti, zabavati, objemati … za vse to bomo imeli še dovolj priložnosti. Žal nam trenutne razmere tega ne omogočajo, zato pozivamo vse občane, da se držite vseh veljavnih ukrepov, se ne družite, redno skrbite za higieno rok in kašlja ter dosledno nosite masko.

Začasno zaprti tudi občinski javni zavodi in omejeno poslovanje Občine Trbovlje

V obdobju med 1. in vključno 11. aprilom 2021 bodo tako skladno z vladno odločitvijo zaprti tudi javni zavodi Občine Trbovlje. To pomeni, da bodo začasno zaprti Zavod za mladino in šport Trbovlje, Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje, Zasavski muzej Trbovlje in Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje. Prav tako bo v omenjenem obdobju na Občini Trbovlje omejeno poslovanje s strankami. V tem obdobju boste lahko urejali zgolj nujne zadeve preko navadne oziroma elektronske pošte ali po telefonu.

Med 1. in vključno 11 aprilom zaprta tudi otroška igrišča v Trbovljah

Skladno z vladno odločitvijo in zaradi želje po preprečevanju širjenja virusa in nepotrebnega združevanja ljudi pa je v občini Trbovlje začasno prepovedana uporaba otroških igral in naprav za športno vadbo na javnih površinah, otroška igrišča pa bodo med 1. in 11. 4. 2021 zaprta.

Z dogovornim ravnanjem lahko zmanjšamo število okužb

Prav tako prosimo občane, da se za prihajajoče velikonočne praznike odpoveste velikim druženjem in praznovanjem, temveč raje praznike preživite v krogu najožje družine oziroma najljubših oseb.

Bodimo odgovorni in z upoštevanjem vseh ukrepov pripomoremo k zajezitvi širjenja virusa in ponovnemu odprtju javnega življenja v Sloveniji.

Obvestilo_omejitve_osebnega_poslovanja_obcina_april

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top