Športni park Rudar okupirali zasavski gasilci

Poveljstvo zasavske regije je organiziralo Regijsko gasilsko tekmovanje gasilskih enot zasavske regije, ki je bilo to leto v organizaciji Gasilske zveze Trbovlje v soboto, 3. oktobra 2015, na površinah Športnega parka Rudar v Trbovljah.

Sodelovalo je 68 gasilskih enot. Pionirke in pionirji so tekmovali v vaji z vedrovko, štafeti na 400 m in vaji razvrščanja, mladinke in mladinci so tekmovali v vaji z ovirami, štafeti in vaji za razvrščanje, članice in člani so se pomerili v vaji z motorno brizgalno, štafeti in vaji razvrščanja in starejše gasilke in gasilci v vaji z hidrantom in vaji raznoterosti. Igrišče in sam objekt Športnega parka nam je dajal idealne pogoje za izvedbo tekmovanja kljub temu da nas je zmotilo nekaj manjših kapljic dežja.

Ob slavnostnem zaključku tekmovanja s svojo prisotnostjo počastila tudi županja Občine Trbovlje mag. Jasna Gabrič, podžupan Tadej Špitalar, Predstavnik PP Trbovlje Gorazd Lipovšek in inšpektor inšpektorata za VPNDN izpostava Trbovlje g. Marjan Knez. Kot glavni kontrolor je bil prisoten tudi predstavnik Gasilske zveze Slovenije g. Bojan Hrepevnik.

20151003_073410

V imenu poveljstva in predsedstva GZ Trbovlje se zahvaljujem vsem tekmovalnim enotam, sodniškemu zboru, nadzorniku in zavodu za šport za organizacijo in pogoje na tekmovanju.
Tekmovalne enote so dosegle naslednje rezultate (objavljamo samo prva tri mesta iz vseh kategorij):

PIONIRKE

PGD ČEMŠENIK
PGD ŠENTLAMPERT
PGD KLEK

PIONIRJI

PGD HRASTNIK MESTO
PGD LOKE
PGD DOL PRI HRASTNIKU

MLADINKE

PGD LOKE
MLADINCI

PGD LOKE
PGD TRBOVLJE MESTO
PGD MLINŠE 1

ČLANICE A

PGD TIRNA
PGD PADEŽ
PGD ČEMŠENIK

ČLANICE B

PGD LOKE
PGD TIRNA
PGD MLINŠE 1

ČLANI A

PGD LOKE
PGD PADEŽ
PGD ŠENTLAMPERT 1

STAREJŠE GASILKE

PGD TIRNA
PGD ČEČE

STAREJŠI GASILCI

PGD ŠENTLAMPERT 1
PGD KOTREDEŽ
PGD TRBOVLJE MESTO

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top