Splošna bolnišnica Trbovlje odslej z novim inkubatorjem

Please try entering https://graph.facebook.com/781958621879507/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Danes je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala predaja sredstev, zbranih z dobrodelnima akcijama Manj svečk za manj grobov 2014 in Jaz, ti, mi za življenje. Dogodka so se udeležili tudi županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič, župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, župan Občine Hrastnik Miran Jerič, donatorji akcije in drugi gostje.

Županja je poudarila pomen porodnišnice v Trbovljah in Splošne bolnišnice Trbovlje nasploh ter se vsem zahvalila za srčnost in trud tako pri zbiranju sredstev kot tudi pri opravljanju svojega dela. Vse tri zasavske občine so s to akcijo stopile skupaj in pomagale Splošni bolnišnici Trbovlje. Ta je postala bogatejša za inkubator, ki bo prezgodaj rojenim malčkom olajšal prve dni njihovega življenja. Na predaji so po predaji zbranih sredstev in krajšem kulturnem programu strokovni sodelavci Splošne bolnišnice Trbovlje predstavili nov inkubator, v katerem so že oskrbeli več zasavskih novorojenčkov. Kot so sporočili člani ekipe Manj svečk za manj grobov, je v dobrodelno okoljski akciji sodelovalo 60 organizacij iz desetih občin ter več kot 200 prostovoljcev, ki so v času od 31. oktobra 2014 do vključno 1. novembra 2014 z donacijami skupaj zbrali 36.308 evrov.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top