Sodelujte v nagradnem žrebanju za brezplačne vstopnice za valentinov koncert skupine Bohem!

Glasbena skupina Bohem bo tudi za letošnji mednarodni praznik zaljubljencev, Valentinovo, pripravila že tradicionalni Valentinov koncert. V sodelovanju z Bohemi pa pripravljamo nagradno žrebanje za brezplačne vstopnice za najboljši Valentinov glasbeni spektakel v Trbovljah!

Skupina Bohem je prvi pravi preboj na slovensko glasbeno sceno naredila leta 2004, ko je luč sveta zagledal njihov prvenec Življenje ni zločin, v letošnjem letu pa so predstavili že njihov tretji studijski album z naslovom Na drugem bregu.

Ker njihov že tradicionalni Valentinov koncert iz leta v leto žanje večje uspehe, so se Bohemi tokrat odločili, da koncert za praznik zaljubljencev združijo še s predstavitvijo njihove nove plošče. Skupina napoveduje odličen glasbeni spektakel, ki bo tudi tokrat 14. februarja 2014 v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje.

Ker pa imamo tudi v uredništvu Sr(e)čno Trbovlje nadvse radi naše zveste bralke in bralce in ker tudi naš logotip na nek način predstavlja ljubezen, smo se skupaj s skupino Bohem odločili, da bomo v nagradnem žrebanju podelili kar 3x po 2 vstopnici za največji Valentinov spektakel v Zasavju!

Vse kar morate narediti je to, da odkorakate na našo Facebook stran Sr(e)čno Trbovlje in s klikom na nagradno igro sodelujete v našem nagradnem žrebanju. Preprosto, kajne?

facebook srecno trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top