Skupina MOL v Sloveniji s svojim prvim bencinskim servisom v Zasavju

Skupina MOL, ki je prisotna v več kot 40 državah z več kot 1.700 bencinskimi servisi, razširja svojo prisotnost v srednjeevropski regiji. Na slovenskem trgu je mednarodna naftna in plinska družba danes otvorila že svoj 32. bencinski servis. Ob vrhunskem gorivu, kotičku za kavo in pestri ponudbi bo med drugim novi bencinski servis med Zagorjem in Trbovljami ponujal tudi avtoplin.

Vodilna mednarodna družba MOL že več kot desetletje na slovenskem trgu svojim strankam ponuja gorivo najvišje kakovosti, ki ga dobavlja iz najboljših lastnih srednjeevropskih rafinerij. Skupina MOL odpira svoj prvi na novo zgrajen bencinski servis v Zasavju, kjer bo s kakovostnim gorivom od danes naprej na voljo voznicam in voznikom, ki potujejo med Zagorjem in Trbovljami. V razvejani verigi svojih bencinskih servisov Skupina MOL zagotavlja varnost in učinkovitost pri uporabi goriva, pestro ponudbo, ugodnosti v povezavi s Tuš klub kartico ter mednarodnim kartičnim programom, ki ga vozniki lahko koristijo na več kot 1.700 bencinskih servisih od Jadrana pa vse do Črnega morja.

Tako stalne kot bodoče stranke bencinskih servisov Skupine MOL v Sloveniji so se danes tekom dneva lahko prepričale, da je Skupina MOL resnično zvest in zanesljiv partner na njihovi poti. Od danes naprej lahko tudi stranke Zasavske regije izkusijo te iste prednosti. Vodja maloprodaje in marketinga Matevž Vrunč je ob otvoritvi novega bencinskega servisa povedal: »Skupina MOL slovenski prostor dopolnjuje kot oskrbovalec s kvalitetnimi gorivi svojih lastnih evropskih rafinerij. Nadaljujemo z rastjo na slovenskem trgu in s prizadevanjem za doseg desetodstotnega tržnega deleža na slovenskem trgu. Z vsakim novim bencinskim servisom na slovenskem trgu postajamo še bolj prepoznavni med slovenskimi strankami in s tem vseskozi širimo krog naših uporabnikov.«
O Skupini MOL

Skupina MOL je s svojimi poslovnimi dejavnostmi prisotna v 40 državah Srednje in Vzhodne Evrope ter v številnih drugih državah po svetu, od Madžarske, Slovaške, Nemčije, Avstrije, Italije, Slovenije ter Hrvaške pa do Rusije, Jemna, Omana in Pakistana. V svetu zaposluje že več kot 31.000 ljudi. Skupina MOL trenutno izvaja raziskovalne dejavnosti v enajstih državah in lastno proizvodnjo v sedmih državah po vsem svetu. Skupina MOL v Srednji Evropi prav tako operira s petimi strateškimi rafinerijami in dvema petrokemijskima enotama. Skupina vodi regionalno mrežo bencinskih servisov v Osrednji, Južni in Vzhodni Evropi, v katero je vključenih več kot 1700 prodajnih mest v 11 državah, v skladu s svojo strategijo pa upravlja tudi 8 blagovnih znamk.

Skupina MOL je na slovenskem trgu prisotna od leta 1996 s prodajo naftnih derivatov na debelo in drobno. Svoja prva bencinska servisa v Sloveniji odprla v letih 1997 in 1998. Leta 2009 je MOL Slovenija odprla svojo prvi avtocestni bencinski servis. Dve leti kasneje pa z nakupom bencinskih servisov Tuš Oil, ki se je zaključila maja lani, postala že tretji največji oskrbovalec z gorivi na slovenskem trgu.

Trenutno Skupina MOL operira skupno z osemintridesetimi bencinskimi servisi (vključno z InterIno) v Sloveniji. S svojo kontinuirano rastjo si prizadeva v naslednjih nekaj letih doseči deset odstotni delež v Sloveniji.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top