Skupaj zmoremo! – dobrodelna akcija ŠD Felix Zasavja

Članice ŠD Felix Zasavja so 13. novembra v domači dvorani Polaj odigrale 4. krog mednarodne Extra Lige LPI.si, ki pa je bil dobrodelno obarvan. Na tekmi so gledalci lahko kupili nove klubske majice, ki smo jih v klubu izdelali posebej za to priložnost, izkupiček pa bo namenjen Žigi Feletu.

V športnem duhu smo se v klubu odločili pomagati Žigi in njegovi mami. Tekma je nosila slogan SKUPAJ ZMOREMO!, saj verjamemo, da lahko s skupnimi močmi dosežemo veliko.

S prodajo majic smo za Žigo skupaj zbrali 340€, s čimer smo Zasavci ponovno pokazali, da znamo stopiti skupaj in pomagati, s tem pa tudi upravičili slogan tekme – SKUPAJ ZMOREMO! Za prispevke se vsem zahvaljujemo.

Žiga je 25-letni Zasavec, ki se bojuje z redko, nepredvidljivo boleznijo, katera močno vpliva na njegovo vsakdanje življenje. Živi z mamo, s katero potrebujeta vsako pomoč, ki jo lahko dobita, zato obveščamo, da lahko še vedno pomagate. Pomagate lahko s sporočilom SOLIDAREN (1€) ali SOLIDAREN5 (5€) na številko 1919, ali pa z nakazilom na TRR Društva prijateljev mladine (SI56 02330 – 0090653290; namen: donacija-Žiga Fele, sklic: SI00 14-2016)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top