Skodelica kave malce drugače

Torek, 10. 12. 2013, je bil za nas poseben dan. Starše, skrbnike in druge sorodnike učencev OŠ Ivana Cankarja Trbovlje nismo pričakali z redovalnicami, ampak s skodelico kave (ali čaja), s sejmom ročnih izdelkov, s plesom, pesmijo in recitacijami.

Kot običajno v decembru, smo tudi letos pripravili šolsko prireditev, s katero obeležimo spomin na Ivana Cankarja in se istočasno poveselimo ob prihajajočih božično-novoletnih praznikih. Letos smo nastopali v kinodvorani Delavskega doma Trbovlje in bilo je lepo.

V veliki avli smo že prve obiskovalce pričakali s toplimi napitki in z izdelki, ki smo jih ustvarjali ročno in z veliko ljubezni. Obiskovalci so zanje lahko prispevali finančna sredstva, ki so namenjena v šolski sklad. Veseli smo vsakega prispevka, velikega ali majhnega, saj z vsakim evrom pomagamo nekomu z naše šole, da se udeleži ekskurzije, plavalnega tečaja, obiska kulturne prireditve ali poje kosilo.

Oder kinodvorane pa je bil kar premajhen za vse, ki so želeli nastopiti. Učitelji smo spet lahko videli, kako nadarjene učence imamo, kako znajo nastopati na odru tudi tisti, ki jim v razredu ni najbolj udobno, kako ponosni so na besede, gibe, dejanja, ki jih izvedejo na odru. In kako ponosni so nanje starši, sorodniki. In prav je tako!

Večer je bil nabit s pozitivno energijo, z energijo naših otrok, ki so naša prihodnost. In upajmo, da bo za nas in za njih svetla in razigrana, kot so bili otroci na odru in pred njim.

Vsem ki nas podpirate, se veselite naših uspehov, nam pomagate, nas spodbujate, se z nami jezite in upate na boljše čase, želimo ogromno skodelico ljubezni, miru, zdravja in sreče v letu, ki prihaja. SREČNO 2014!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top