Serija brezplačnih usposabljanj za NVO

 

Nevladne organizacije iz zasavske regije vabimo, da se vključite v program NVO s potencialom 2020-2021, v katerem vam bodo brezplačno na voljo različna usposabljanja in prilagojena individualna podpora pri razvoju in krepitvi vaše organizacije. Vključite se v NVO s potencialom in dajte vašo NVO v višjo prestavo! V programu NVO s potencialom 2020-2021 vas bomo krepili na organizacijskem in strokovnem področju. 

 

Na začetku pomladi 2020 bomo izvedli usposabljanje za učinkovito pripravo projektov in vam predstavili različne razpisne programe na katerih lahko kandidirate kot nevladna organizacija. Seznanili se boste lahko z različnimi razpisnimi priložnostmi, obveznimi sestavinami projektov in pogoji, ki jih boste morali izpolniti za uspešno prijavo na izbran razpis. Potekalo pa bo tudi praktično usposabljanje za oblikovanje projektov in vzpostavljanje potrebnih partnerskih povezav. Na voljo bo tudi individualna podpora pri prijavi projekta na razpis.

V jeseni 2020 bo nato potekalo usposabljanje na katerem se boste seznanili z učinkoviti načini komunikacije z javnostjo, mediji, financerji, vašimi  člani in ostalimi. Usposobili vas bomo za načrtovanje in izvajanje komunikacije v vaši organizaciji. Spoznali boste učinkovite pristope pri komuniciranju, ki bodo koristili pri povečanju prepoznavnosti vaše organizacije. Del usposabljanja bo tudi priprava izjav za medije, objav za družbena omrežja in privlačna elektronska sporočila ter enoletni komunikacijski načrt za vašo organizacijo.

Strateško načrtovanje v organizaciji, ki pomaga pri uresničevanju vizije nevladnih organizacij, bo v ospredju v začetku leta 2021. Predstavljene bodo metode, ki se uporabljajo pri načrtovanju ter nekatere dobre in preverjene ustaljene prakse.

Za tiste, ki razmišljate o novih storitvah, programih, produktih, novih rešitvah ali o nadgradnji obstoječih bomo organizirali zelo usmerjeno delavnico za oblikovanje t.i. poslovnih modelov z družbenim učinkom in vam zagotovili dolgoročno individualno podporo pri razvoju vaših idej oziroma nadgradnji vaših programov. Seznanili se boste z metodo CANVAS za poslovno modeliranje. Poudarek bo predvsem na poslovnih modelih z družbenim učinkom, ki se pojavljajo v nevladnih organizacijah in v  podjetništvu z družbenim učinkom.

V program NVO s potencialom se prijavite TUKAJ in vsa zgoraj predstavljana usposabljanja vam bodo na voljo brezplačno.

Za dodatne informacije nas pokličite na 059 927 165 ali nam pišite na kristijan.adamlje@consuta.si.

 

Kristijan Adamlje
sodelavec na projektu (Consulta.si)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top