Rokometaši Rudarja z zmago zaključili sezono

Igralci Rudarja so v zadnjem krogu prvenstva na domačem parketu gostili ekipo Krim Olimpija in z zmago zaključili letošnje prvenstvo.

Tekmo so bolje začeli gostje iz Ljubljane, ki so si ob medli predstavi domače ekipe sredi prvega polčasa priigrali šest zadetkov prednosti. Po minuti odmora so domačini zaigrali bolj angažirano in do polčasa so uspeli rezultat izenačiti.

V drugem polčasu si je ekipa Rudarja priigrala nekaj zadetkov prednosti in to prednost ohranila do konca tekme. Zadnji napad na tekmi so imeli domači in trener Babovič je na drugega krožnega poslal vratarja Nejca Gjereka, ki si je izboril prostor na 6 metrski črti in ob odlični asistenci Strmljana dosegel še drugi gol letos. Zadetek si boste lahko ogledali na našem Youtube kanalu.

Gregor Jukič se je pridružil klubu igralcev, ki so petdesetkrat oblekli dres RD Rudarja. Čestitke.

26. krog 2.DRL RD Rudar – Krim Olimpija 38:32 (16:16)

Trbovlje, 10.05.2014, dvorana Polaj, 50 gledalcev. Sodnika Ivančič D. in Ivančič I.

 

RD Rudar: Škrabar, Radulovič, Gjerek N. 1, Strmljan 8, Ravkič 3, Habjan 1, Jukič, Kozinc 3, Frece 1, Polanec, Malovrh, Grošelj 4, Pišek 3, Žagar, Dobravc 13 (6), Cestnik 1 (1).

Trener Dragan Babovič

 

Krim-Olimpija: Vitek, Medič, Leskovar 8, Biber, Tomasovič, Pogač 7 (3), Žabjek, Pahor 4, Novak 5, Banfi, Lampič, Ratajec, Fajdiga 1, Bizjak 5, Malavašič 2 (1).

Trener Boštjan Brulec

 

7m: RD Rudar 7/7, Krim Olimpija 4/5

Izključitve: RD Rudar 4 minuter, Krim Olimpija 8 minut

Rudar krim 2014 1

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top