Rezultati Smučarskega društva Trbovlje

Tudi tokrat poročamo o izrednih uspehih smučark in smučarjev Smučarskega društva Trbovlje.
 

Pretekli vikend se je najmlajša smučarka Anja Oplotnik udeležila mednarodnega tekmovanja za memorial Jurij Puntil v Italijanskem Zoncolanu, kjer se je izvrstno odrezala. V kategoriji cicibank rojenih leta 2002 je s progo opravila odlično in tako prepričljivo zmagala, za kar si zasluži iskrene čestitke.

Mlajši in starejši dečki in deklice pa so ta vikend zaključili z drža vnimi tekmami v tehničnih disciplinah. V soboto so imeli vsi še zadnji veleslalom na Golteh. Med mlajšimi deklicami se je Anja Žibert uvrstila na 10. mesto,Tinkara Dolanc pa na 20. mesto. V kategoriji mlajših dečkov pa se je Aljaž Kastelic uvrstil na 16. mesto. Žan Špilar pa si je na zadnjem veleslalomu prismučal 8. mesto. V nedeljo so imeli zadnji slalom samo starejši dečki in deklice. Žal kljub dobri vožnji skozi celo progo, je Žan dve vrati pred ciljem nesrečno padel in tako ostal brez uvrstitve na zadnjem slalomu.

Sezona pa za smučarje in smučarke še ni končana. V soboto jih čaka še regijski zaključek in pa tekmovanje z Bernardom Vajdičem, ki zaključuje svojo tekmovalno kariero, prihodnji teden pa jih čakata še dva superveleslaloma, eden za državno tekmovanje, eden pa za državno prvenstvo.

SD Trbovlje


 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top