Reportaža z dobrodelnega streetball turnirja

WOW. Dobrodelni streetball turnir je uspel fenomenalno. Pričakovano, je zmagala ekipa državnih prvakov v ulični košarki “Gostilna morski konjiček/logodesign.si” (Team Thorex 3×3) za kar jim iskreno čestitamo, obenem pa se jim zahvaljujemo za udeležbo na turnirju. Drugo mesto je osvojila ekipa “Zlatoroga”, tretje mesto pa “Ta zadna ekipa”, katerima prav tako čestitamo in se jim zahvaljujemo. Prav tako čestitamo in se zahvaljujemo ostalim udeležencem turnirja, ki so pokazali veliko humanitarne naklonjenosti, predvsem pa ogromno dobre volje in pozitivnih misli.

 

Pripravili smo tudi tri individualna tekmovanja in sicer tekmovanje v zabijanju, v katerem je zmagal Urban Trstenjak, tekmovanje v metanju trojk v katerem je s šestimi zadetimi od desetih vrženih trojk zmagal Žan Vodiškar in pa tekmovanje v metu s sredine, v katerem je po 10 minutni borbi z Boštjanom Berčonom slavil Anže Medvešek.

 

Primarni namen turnirja pa je bil dobrodelni. Tako smo s prijavnino ekip na turnir, s prijavo igralcev na individualna tekmovanja in s prostovoljnimi prispevki obiskovalcev, ki se jih je zbralo približno 100, v sklad za Rdeči križ Trbovlje nakopičili dobrih 360 evrov in s tem nekaj ljudem olajšali življenje. Nekaj sredstev bomo v prihodnjih dneh pridobili tudi z prodajo športnih dresov Nike Barič in Miša Brečka, tako da bomo ta znesek še povečali.

 

Zelo smo bili veseli tudi obiska županje, gospe Jasne Gabrič, ki je z metom za posest žoge, simbolično otvorila turnir.

 

Posebna zahvala pa gre organizatorjem turnirja, prostovoljcem Športnega društva KNAPI, brez katerih dan nebi bil takšen, kakršnega smo si naredili.

 

Zahvala gre tudi vsem sponzorjem in donatorjem;

– Zavod za šport Trbovlje
– Občina Trbovlje
– Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje
– Mct Mladinski Center Trbovlje
– Okrepčevalnica Oskar
– Pizzerija Dimnik
– Spar
– Petrol d.d., Robert Fridl s.p.
– Mercator d.d.
– Medica bar
– Masaže Zana
– Čudežna dežela
– RoyalHair frizerski studio
– ZON – Zasavske onlajn nuvice
– Kum24
– ETV, mediji in turizem
– SrEčno Trbovlje
– EIMD
– Združenje šoferjev in avtomehanikov Trbovlje
– Skupina Bit – animator Janez Vozel

 

V kratkem bo na naši facebook strani na voljo tudi obsežna fotogalerija dogodka.

Še enkrat vsem HVALA LEPA.

 

11934486_741247615981520_3126120745377356053_o

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top