Remi na domačem igrišču

V soboto je bila na sporedu tekma Regionalne Ljubljanske lige 19. kroga kjer sta se na trboveljskem stadionu pomerili ekipi: NK RUDAR TRBOVLJE : NK Komenda z rezultatom 1:1 (1:0).

Ekipi Rudarja na domačem igrišču ni uspelo zabeležiti nove zmage in s tem ostati na prvem mestu na lestvici, kljub temu, da so imeli po vodstvu in izključitvi kapetana gostujoče ekipe tri točke praktično že v žepu.

V prvem polčasu sta bili ekipi povsem enakovredni in videlo se je, da je tokrat v Trbovlje prišla malce bolj kvalitetna ekipa. Po nekaj priložnostih na obeh straneh in manjši pobudi Rudarja je v 17. minuti za knape, s prečudovitim zadetkom, zadel Ogrič. V nadaljevanju srečanja je bila ekipa Rudarja boljši nasprotnik na igrišču, prav tako pa je sodnik v 37. minuti kapetanu gostov, po grdem prekršku nad Bergerjem, pokazal drugi rumeni karton in s tem izključitev. V tem trenutku je kazalo, da so gostje praktično na kolenih in da bodo tri točke ostale v Trbovljah.

V drugem polčasu pa ekipa Rudarja ni prikazala predstave, ki so jo pričakovali številni gledalci na Rudarju. Kljub igralcu manj na igrišču, knapom ni uspelo sestaviti pravega napada za povišanje prednosti in s tem tudi bolj mirnega nadaljevanje srečanja. V 56. minuti pa je, po neumnem prekršku Šišića, na robu šestnajstmeterskega prostora prosti strel odlično izvajal Muhović in tudi premagal Gantarja. Tako je gostom kljub igralcu manj uspelo izenačiti. Le dve minuti za tem pa so imeli gostje, po napaki domače obrambe, lepo priložnost za nov zadetek, vendar je veselje gostov uspelo preprečiti domačemu vratarju Gantarju, ki pa je za svoje posredovanje prejel rdeč karton. Do konca srečanja so knapi še poskušali zadeti za zmago, vendar brez pravega uspeha.

Tako je ekipa Rudarja po tej tekmi padla na drugo mesto na lestvici in za Kresnicami zaostaja za dve točki.

V naslednjem krogu ekipa Rudarja odhaja v goste v Grosuplje, kjer se bo pomerila z ekipo Brinje. Tekma bo na sporedu v soboto, 12.5.2012 ob 17.30. Knapi bodo na tekmi iskali priložnost za ponovno vrnitev na sam vrh lestvice in vsekakor ponovno pričakujejo izjemno podporo iz Trbovelj. Do konca prvenstva ostaja še sedem tekem in vse karte za prvaka ostajajo še povsem odprte.

nogomet2

POVZETEK:

Strelec: Ogrič

Rumeni kartoni: Memišević, Kolar, Šišić, Marijan, Mrvoljak

Rdeč karton: Gantar

NK RUDAR TRBOVLJE:

1 Gantar(V) , 2 Marijan(K), 4 Mrvoljak, 5 Berić, 6 Ogrič, 7 Berger, 8 Lamovšek, 9 Šišić, 10 Memišević, 11 Kolar, 17 Brečko

Klop:
12 Martinčič(V), 3 Ljatifi, 13 Cvijetić, 14 Ibričić, 19 Kmetič, 16 Ibrahimović, 18 Jerše

Trener: Hrovatič Anton, pom. trenerja.: Breznikar Miloš

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top