Redna letna skupščina Slovenske potapljaške zveze letos v Trbovljah

V soboto, 29. 3. 2014, je v Trbovljah potekala redna letna skupščina Slovenske potapljaške zveze, katere organizacija je bila letos v izvedbi trboveljskega kluba – Društva za podvodne dejavnosti Trbovlje. Zbralo se je 17 delegatov in 20 ostalih članov SPZ, katere so nagovorili tudi poslanka Državnega zbora Republike Slovenije gospa Barbara Žgajner, župan občine Trbovlje gospod Vili Treven in prdstavnik URSZR gospod Turnšek.

Na skupščini so bile med drugim podeljene tudi Zlate, Srebrne in Bronaste plakete ter Pohvale posameznikom in društvom. Tudi društvo DPD Trbovlje se ponosno postavlja s 1. mestom v kategoriji društev z največjim porastom članstva, za kar prejme naziv Gazela 2013.

Prav tako moramo izpostaviti posameznika DPD Trbovelj in sicer gospoda Odlazek Leopolda za prejeto Bronasto plaketo, katero mu je prinesel prispevek k ohranjanju tehniške dediščine in gospoda Las Simona, inštruktorja potapljanja v klubu DPD Trbovlje, kateri je prejel kar dva priznanja. Dosegel je 3. mesto kot najaktivnejši inštruktor leta 2013 in pa posebno pohvalo Slovenske potapljaške zveze za aktivno delo pri Podvodni reševalni službi ter na področju izobraževanja.

Vsem prejemnikom priznanj iskreno čestitamo.

IMG_8694

IMG_8691

IMG_8748

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top