PRIPRAVLJALNA TEKMA SLOVENIJE IN BELORUSIJE V TRBOVLJAH

Rokometno društvo RUDAR v sodelovanju z Rokometno zvezo Slovenije organizira pripravljalno tekmo članske rokometne reprezentance. V Trbovljah bomo tako v soboto, 07.04.2018, s pričetkom ob 1800 uri gostili reprezentanci SLOVENIJE in BELORUSIJE. Reprezentanci se bosta srečali na pripravljalni tekmi v sklopu priprav pred kvalifikacijami za svetovno prvenstvo.

Pridite in podprite naše rokometaše tudi v Trbovljah. Vstopnice za srečanje bodo na voljo od ponedeljka, 19.03.2018, dalje na prodajnem mestu trgovine RSH d.o.o. v Trbovljah (računalniška trgovina v bivši blagovnici spodaj – Ulica 1. junija 3, Trbovlje) vsak dan od ponedeljka do petka med 7. in 16. uro. Cena vstopnice v predprodaji je 8,00 €, na dan tekme bo 10,00 €.

Za navijače iz oddaljenih mest bomo tokrat organizirali predprodajo preko naročila na e-pošto društva. Za 10 vstopnic in več imate možnost poslati naročilo po e-pošti na rdrudar.trb@gmail.com, kamor javite podatke, kot je navedeno spodaj. Po prejemu plačila na podlagi predračuna vam bomo vstopnice poslali po pošti.

Zadeva: NAROČILO VSTOPNIC SLOVENIJA – BELORUSIJA

Pošiljatelj: ime in priimek ter naslov za pošiljanje

Število vstopnic:

Kontaktni telefon:

 

Vabljeni v Trbovlje v čim večjem številu, da skupaj podpremo naše bronaste rokometaše z zadnjega svetovnega prvenstva. SKUPAJ ZA SLOVENIJO!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top