Priprave na poletne vodne radosti s Pljuskom

Ste v omari že pobrskali za kopalkami? Poletje se namreč počasi približuje in v Športnem društvu Pljusk bomo enajstič zapored pripravili Pljuskovo šolo plavanja, ki je primerna za otroke od 4. leta dalje.

 

V naših tečajih se je zvrstilo že preko 250 otrok, ki so se skozi igro privadili sproščenega gibanja v vodi, se naučili izdihovati v vodo, potapljati glavo, skakati na noge ali glavo in kar najbolje osvojili osnovno plavalno tehniko prsno. Tudi letos bomo otroke neplavalce in slabe plavalce skozi naš 10-urni tečaj pripravili na varno in razigrano poletno čofotanje v vodi. Vsem tistim, ki so se z vodo že spoprijateljili in so gibanja v vodi bolj vajeni, pa bomo pomagali, da svoje plavalno znanje izpopolnijo in nadgradijo.

 

Letos pa bomo prvič pripravili tudi intenzivni 10-urni plavalni tečaj za odrasle, ki je primeren tako za tiste, ki ne znajo plavati ali se v vodi ne počutijo najbolj varno, kot tudi za tiste, ki bi se radi bolje naučili različnih plavalnih tehnik.

Vsi naši tečaji potekajo v manjših skupinah pod vodstvom izkušenih učiteljev plavanja ter s pomočjo uporabe sodobnih plavalnih pripomočkov.

Začnemo v ponedeljek 12.6.2017 na Letnem kopališču Trbovlje, tečaj za otroke in odrasle pa bo potekal v terminu od 12.6.2017-23.6.2017 (od ponedeljka do petka). Več informacij in prijave na 041 940 005 (Marjeta).

Marjeta Jordan

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top