Premiera novega videa

Premierno predstavljamo nov promocijski video “Obiščite novomedijske Trbovlje”, ki združuje prav posebne zanimivosti našega mesta. Trbovlje namreč na koreninah rudarskega mesta postaja moderno novomedijsko mesto, ki postaja privlačnejše, tako za prebivalce kot za obiskovalce.

Izjemno smo veseli, da smo bili uspešni na evropskem razpisu Interreg Slovenija Hrvaška in tako Občina Trbovlje že od avgusta 2018 vodi projekt Revitalizacija mest industrijske dediščine za preboj kulturnega turizma v Trbovljah, Slovenski Bistrici, Labinu in na Reki, ki je Trboveljčanom bolj znan pod imenom Inspiracija. V sklopu projekta, katerega namen je oživitev industrijske dediščine in priprava tematskih dogodkov ter doživetij je nastal tudi promocijski video, ki vabi k obisku edinstvenih doživetij.

Projekt se počasi zaključuje, nam pa je uspelo ujeti še zadnje trenutke pred strožjimi vladnimi ukrepi in dokončati tudi to načrtovano aktivnost. Veseli smo, da vam lahko sedaj video premierno predstavimo, saj v teh negotovih časih potrebujemo tudi pozitivne novice.

Verjamemo, da bo video in velik napredek, ki smo ga v Trbovljah dosegli v zadnjih nekaj letih, po izboljšanju epidemiološke slike dosegel svoj namen in v Trbovlje privabil številne obiskovalce.

Uživajte ob ogledu.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top