Predstavitev programa Evropa za državljane

Vabljeni na predstavitev programa Evropa za državljane, ki bo v organizaciji ZLHT – Regionalnega centra NVO in MC Trbovlje, potekal v četrtek, 4.2.2016 ob 17h v dvorani Mladinskega centra Trbovlje.

 

Program Evropa za državljane je primeren instrument za vse nevladne organizacije v regiji (društva, zavode in ustanove), ki iščejo nove vire financiranja za svoje projekte. Preko sofinanciranja namreč Spodbuja večjo vlogo državljanov pri razvoju EU in tako promovira skupno evropsko zgodovino in vrednote ter spodbuja evropsko državljanstvo in državljansko participacijo.

 

Predstavitev programa Evropa za državljane je tako namenjena vsem, ki si želite bolje spoznati možnosti financiranja svojih projektov s partnerji iz Evrope.

 

Na predstavitvi boste udeleženci spoznali splošne in specifične cilje, letne prioritete programa ter možnosti za financiranje projektov. Dobili boste informacije za prijavo na prihajajoče razpise, kot tudi morebitne ideje na podlagi dobrih primerov projektov.

 

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest nawww.consulta.si/prijavnica.

 

ZLHT, Regionalni center NVO podpira in pomaga nevladnim organizacijam v zasavski regiji pri krepitvi organizacijskega razvoja in iskanju ključnih odgovorov na lokalne potrebe ter družbena vprašanja v regiji, spodbuja civilni dialog in procese zagovorništva.

 

Vabilo na predstavitev EZD

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top