Predstavitev možnosti financiranja podjetniških projektov z evropskimi sredstvi v okviru programa instrumentov finančnega inženiringa

V okviru Evropskega tedna podjetništva, 16. oktobra 2012, v City hotelu v Ljubljani, vas vabimo na predstavitev možnosti financiranja podjetniških projektov z evropskimi sredstvi v okviru programa instrumentov finančnega inženiringa.

Mala in srednja podjetja, ki v Sloveniji predstavljajo hrbtenico uspešnega gospodarstva in so ključni dejavnik njegove rasti, se v času gospodarske krize srečujejo z velikimi težavami pri pridobivanju finančnih sredstev za razvojna vlaganja in financiranje obratnih sredstev. Z namenom reševanja likvidnostnih problemov in lažjemu dostopu do virov financiranja bo  predstavljen »Program instrumentov finančnega inženiringa (PIFI) za mala in srednja podjetja«, za možnosti sofinanciranje aktivnosti z evropskimi sredstvi.

Predstaviti pa vam želimo tudi Vrednotenja ukrepov za spodbujanje raziskovalno razvojnih aktivnosti v gospodarstvu in institucijah znanja. Gre za ukrepe nekdanjega Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov, prednostna usmeritev 1.1 Izboljšanje konkurenčne sposobnosti podjetij in raziskovalna odličnost in Operativnega programa razvoja človeških virov, prednostna usmeritev 1.1. Strokovnjaki in raziskovalci za konkurenčnost podjetij in prednostni usmeritvi: 1.3. Štipendijske sheme in 3.3. Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.

Veselimo se srečanja z vami in vas vabimo, da se seznanite s podrobnostmi:

program Evropskega tedna podjetništva najdete na spletni strani:

http://www.japti.si/novinarsko-sredisce/dogodki-japti/z-nami-uspesneje-na-tuje-trge

Dostop je možen preko 3 japtijevih spletnih portalov:


www.japti.si

www.imamidejo.si
www.podjetniski-portal.si

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top