Predstavitev knjige “Vizija prihodnosti”

V sredo, 19.10.2016 ob 19:00, vas dijaki in profesorji GESŠ Trbovlje, vabijo v čitalnico Knjižnice Toneta Seliškarja, kjer bo potekal pogovorni večer s predstavitvijo knjige »Vizija prihodnosti«, ki je skupno delo vseh dijakov in profesorjev GESŠ.

Kaj imajo skupnega izbiranje citatov, pisanje prispevkov, zbiranje fotografij, risb in slik, snemanje videoposnetkov in ustvarjanje “obogatene resničnosti”? Vsi so del knjige »Vizija prihodnosti«, ki jo je letos izdala Gimnazija in ekonomska srednja šola v okviru »Leta naše ustvarjalnosti«.
Knjiga je skupen izdelek prav vseh profesorjev in dijakov. Profesorji so izbrali citate na temo ustvarjalnost – prihodnost, dijaki pa so prispevali svoja razmišljanja, fotografije, risbe in slike. Nekteri najbolj zanimivi prispevki so bili še posebej izpostavljeni na sodoben – novomedijski način; s posnetimi videoposnetki (dostopni preko QR kode), v knjigi pa bralci najdejo tudi nekaj izdelkov t.i. »obogatene resničnosti«. Oboji so dostopni le s pametnim mobilnikom ali tablico.
»Vizijo prihodnosti« bo možno dobiti na dogodku in v tajništvu šole v zamenjavo za prostovoljni prispevek.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top