Povabilo ZBNOB Trbovlje

Na Združenju borcev za vrednote NOB Trbovlje vabijo vso zainteresirano javnost na nekaj dogodkov, ki bodo potekali v mesecu aprilu.

Združenje Borcev za vrednote NOB Trbovlje vas vabi na:

  • Pohod z baklami na Čebine. Prireditev bo 17. 4. 2013 in se začne okrog 20. ure na Čebinah, avtobus bo tiste, ki poti ne zmorejo odpeljejo od Zdravstvenega doma Trbovlje ob 20.00 uri. Letos prvič se lahko priključite pohodni enoti ZB Trbovlje. Prijave zbiramo.

  • Proslava na Kumu – v soboto 20. 4. 2013 ob 11. uri – to je pohod vseh članov veteranskih organizacij Zasavja – kamor so vabljeni tudi ostali Zasavčani, v počastitev Dneva upora proti okupatorju  (avtobus za vse tiste člane ZB Trbovlje, ki ne zmorejo poti). Tudi tokrat se lahko pridružite naši pohodni enoti. Prijave že zbiramo!

  • Proslava ob Dnevu upora proti okupatorju v Delavskem domu  Trbovlje, v petek 26. 4. 2013 ob 19. uri

  • 27. 4. 2013 ob 18. uri se bomo udeležili v  dvorani STOŽICE  v Ljubljani   koncerta  Partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič iz Trsta z gosti. Poslušali bomo tudi Kombinatke, Partizanski pevski zbor iz Ljubljane, Vlada Kreslina in druge. Koncert bo istočasno obeležitev praznika Dneva upora proti okupatorju. Odhod avtobusa iz Trbovelj bo ob 11. uri od vstopne postaje pri Komunali, od koder se bomo odpeljali v Begunje, nato na Bled od tu pa v Ljubljano na koncert. Vse informacije dobite na sedežu društva. Za to prireditev se prijavite TAKOJ, KER MORAMO  NAROČITI VSTOPNICE ZA KONCERT. Cena vstopnice je 12,00€.

Mari Govejšek, ZBNOB Trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top