Povabila in novičke z Združenja borcev za vrednote NOB Trbovlje

Upamo, da ne bo treba predolgo čakati na pravo pomlad, saj je april mesec v katerem se bo zgodilo veliko dogodkov za člane, oziroma vse, ki bodo prijetne dneve želeli preživeti z Združenjem borcev za vrednote NOB Trbovlje.

Spomnimo naj vas na naslednje dogodke:

V sredo 17. aprila se bomo udeležili pohoda z baklami na Čebine.

V soboto 20. aprila se bomo srečali na Kalu ali Kumu ob 27. aprilu DNEVU UPORA PROTI OKUPATORJU. To bo srečanje vseh veteranskih in domoljubnih organizacij Zasavja.

V petek 26. aprila ste vabljeni na proslavo ob Dnevu OF – Dnevu UPORA proti okupatorju, ki bo v Delavskem domu Trbovlje ob 19. uri.

V soboto 27. aprila prav na Dan upora proti okupatorju pa ste vabljeni v Ljubljano v STOŽICE, kjer se bomo ob 18. uri udeležili proslave in koncerta Partizanskega pevskega zbora Pinka Tomažiča iz Trsta z gosti. Ti pa so od pevskega zbora KOMBINATKE, do zbora VLADA KRESLINA in drugih dobro poznanih pevskih zborov, ki so ponosni, da prepevajo partizanske pesmi. Ta dan se bomo odpeljali iz Trbovelj že ob 12. uri, saj bomo dan izkoristili za prijeten izlet na Bled in ogled zloglasnega taborišča Begunje. To je le nekaj dogodkov v mesecu aprilu.

Za omenjene prireditve oz. spominske dogodke, razen za proslavo v Delavskem domu, SE JE POTREBNO PRIJAVITI NA SEDEŽU DRUŠTVA, zaradi organizacije prevoza, nakupa vstopnic v STOŽICAH in ostalih informacij. Prosimo, da se čim prej prijavite. Prijave sprejemamo že od srede 3. aprila. Naj omenimo, da bo na Čebine organiziran pohod na novo ustanovljene pohodne enote. Vse tiste, ki se boste pridružili tej enoti, se tudi prijavite. Za tiste ki poti ne zmorete, se bomo dogovorili o možnosti prevoza. Prosimo, da prisluhnete objavam na RADIO KUM TRBOVLJE – SREBRNI VAL, pokukate v vitrino, ki jo imamo pred stavbo na Ulici 1. junija 4 Trbovlje, ali pa se osebno oglasite v naši pisarni. Ne odlašajte, prijavite se, pridružite se nam na prijetnih druženjih.
 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top