Poročilo 7. tedna KRLZ

Poročilo 7. tedna KRLZ

V 7. tednu Košarkarske rekreativne lige Zasavje smo zaradi sprememb na razporedu spremljali le dve tekmi, ki pa nista razočarali. V prvi tekmi so Šajspoh Rangersi z dobro obrambo zaustavili napadalne Mairovce, na drugi tekmi pa je Oskar po težki borbi premagal Knape.

 

Mair team 41 : 54 Šajspoh Rangers

Na prvi tekmi sta se pomerili ena od najboljših napadalnih proti eni od najboljših obrambnih ekip. Mairovci so poizkušali igrati svojo hitro igro, vendar so na drugi strani Šajspohi odlično umirjali igro in tako ob polčasu vodili z 19 : 15. S takšno igro so nadaljevali tudi v 3. in 4. četrtini, s tem pa povečali prednost na 10 in na koncu na 13 točk. Pri Mairovcih je bil najbolj razpoložen Jasenčič z 18 točkami, pri Šajspohih pa ostrostrelec Fantinato z 19 točkami (5 trojk).

Strelci:

Mair team: Jasenčič 18, Tomažič 8, Štibernik 7, Roglevski 4, Krznarič 2, Bergant 2

Šajspoh Rangers: Fantinato 19, Korošeč 10, Požin M. 8, Smiljič 8, Požin B. 6, Pristovnik 2, Remškar 1

 

 

ŠD Knapi 40 : 48 Oskar Trbovlje

Druga tekma večera je bila izenačena celoten prvi polčas. Po prvih desetih minutah so Knapi povedli za 2 točki, v polčasu pa se je prednost 2 točk obrnila na stran Oskarja. Tudi prva polovica tretje četrtine je bila povsem izenačena, nato pa so Oskarji končno našli pravo peterko in naredili preobrat in prednost 10 točk. Na drugi strani se je poznala utrujenost Knapov. Pobudo v napadu je prevzel odlični Medvešek, ki je na tekmi dosegel 27 točk. Zadnjo četrtino so sicer dobili Knapi, vendar je bila razlika iz 3. četrtine prevelika, da bi jo lahko nadoknadili. Na koncu je Oskar slavil z razliko 8 točk.

 

 

Strelci:

ŠD Knapi: Medvešek 27, Žlak 5, Žagar 4, Vidas 3, Rota 1

Oskar Trbovlje: Božjak 16, Grešak 9, Perko 7, Cestnik 6, Guzej 5, Radak 3, Hribšek 2

 

 

Posnetek tekme je na voljo tukaj.

Naslednji teden bodo spet na sporedu 3 tekme. Knapi, Mairovci in Rangersi bodo nove zmage iskali že naslednji teden, 23.11., ko se bodo pomerili proti ekipam ŠOHT-a, Barbarom in Bermudskimi Čuki. Vabimo vas na ogled tekem in navijanje za vaše favorite od 19. ure dalje.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top