Ponovno zmaga NK Rudar

Ekipi Rudarja je kljub malce slabši igri uspelo zmagati ter vknjižiti nove tri točke. Za knape je bil v 55. minuti uspešen Drnovšek, ko je le tri minute zatem, ko je vstopil v igro, lepo zadel z glavo. Rudar je trenutno tretji na lestvici.

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Marijan Primož (K), Laznik Žiga, Klančar Peter, Žibert Denis (50′ Holešek Jan), Berger Jan, Ristić Vukašin (52′ Drnovšek Rok), Memišević Damir, Karamarkovič Nebojša (59′ Kirbiš Domen), Jovanovič Goran, Ogrič Sašo

Strelec: Drnovšek Rok (55′)

V prvem polčasu ekipa Rudarja ni prikazala igre, ki jo je ta ekipa vsekakor sposobna in jo je že prikazala na prejšnjih tekmah. Obe ekipi sta si v prvem polčasu priigrali nekaj priložnosti za zadetek, še najbližje zadetku pa so bili gostje, ko so zadeli vratnico. Tako se je prvi polčas končal brez zadetkov na obeh straneh.

V drugem polčasu je trener Hrovatič opravil dve menjavi na sredini igrišča, ki sta se obe kasneje izkazali za pravilni in učinkoviti. V igro sta vstopila Holešek in Drnovšek, ki sta na sredini igrišča zamenjala Žiberta in Ristića . Tako je v 55. minuti za vodstvo z glavo lepo uspelo zadeti rezervistu Drnovšku, ki je v igro vstopil le nekaj minut pred tem. Tudi gostje so imeli kasneje nekaj lepih priložnosti za izenačenje, vendar se je nekajkrat izkazal odlični domači vratar Ivačič , ki je ponovno dokazal, da velja za odličnega mladega vratarja. Prav tako je na tekmi dobro delovala domača obramba.

Knapi igrajo naslednje srečanje zopet na domačem igrišču. V soboto, 29.9.2012 v Trbovlje prihaja ekipa Adria , tekma pa bo na sporedu ob 16. uri . Z novo zmago na domačem igrišču bi se ekipa Rudarja povsem približala ali celo prevzela sam vrh lestvice, zato vabljeni vsi ljubitelji nogometa na ogled tekme. Samo skupaj nam lahko ponovno uspe!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top