Pogovor z dr. Lučko Kajfež Bogataj

Vsako leto je vse več vremenskih ekstremov, ki so posledica podnebnih sprememb. Kako bodo vplivale na naše življenje in kaj lahko naredimo glede njih bo tema pogovornega večera s klimatologinjo dr. Lučko Kajfež Bogataj.

Podnebne spremembe so eno izmed ključnih vprašanj sodobnega časa. Združeni narodi napovedujejo, da bo število žrtev zaradi ekstremnega vremena v prihodnjih letih le še naraščalo, čedalje več pa bo tudi podnebnih beguncev.

O posledicah podnebnih sprememb doma in v svetu, o možnostih in priložnostih zelenega in krožnega gospodarstva ter o iniciativah, ki lahko stvari spremenijo na bolje, bomo spregovorili s strokovnjakinjo dr. Lučko Kajfež Bogataj.

Vabljeni torej na zanimiv pogovorni večer, ki bo v petek, 14. 10. 2016, s pričetkom ob 18:00 uri v klubu Mladinskega centra Trbovlje. Vodil ga bo znani radijski voditelj in napovedovalec Primož Siter.

Dogodek se odvija v sodelovanju med Mladinskim centrom Trbovlje, Mladinskim centrom Zagorje, Mladinskim centrom Hrastnik in Zasavskim društvom seniorjev managerjev in strokovnjakov.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top