Podprite gasilce za večjo varnost!

Menite, da je delo gasilcev koristno? Poznate njihov velik pomen pri reševanju ljudi, živali in imetja v primeru požarov, poplav, plazov, toče ter drugih nesreč, ki nas neprestano ogrožajo? Želite, da bodo pri zahtevnih in nevarnih nalogah čim bolj uspešni? Z doniranjem 1 evra lahko tudi vi prispevate k večji operativni pripravljenosti gasilcev.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo GASILEC na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za izvajanje programov za zagotavljanje ustrezne operativne pripravljenosti gasilskih enot. Gasilska zveza Slovenije je z operaterji mobilne telefonije sklenila dogovor o SMS donaciji. V višini 1 € jo lahko donirajo uporabniki storitev Mobitel, Debitel, lzimobil, Tušmobil in Simobil. Akcija teče od 1. oktobra 2013 in bo trajala do 31. decembra 2013 — z možnostjo ponovitve.

Poteka tako, da uporabnik mobilne storitve na številko 1919 pošlje SMS-sporočilo s ključno besedo GASILEC. Zbrana sredstva bodo operaterji, v skladu s pogodbo, nakazali na posebni konto Gasilske zveze Slovenije in bodo namenjena za izvajanje programov na strokovno-operativnem področju — predvsem za zagotavljanje ustrezne operativne pripravljenosti gasilskih enot. Mobilni operaterji se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil. Natančnejši pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani Gasilske zveze Slovenije www.gasilec.net. Pošljite to elektronsko pošto na čim več naslovov ter tako ponudite priložnost ljudem, ki želijo že sedaj prispevati za njihovo večjo varnost v primeru naravnih in drugih nesreč.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top