Počitniške matineje v Kino Trbovlje

V Kinu Trbovlje smo v času šolskih počitnic pripravili pester filmski program. Od matinej, družinskih, umetniških ter nagrajenih filmov za vse generacije. Pridite, se prepričajte, družite in uživajte v čarobnosti velikega platna in udobnih sedežev!

VAMPIRČEK, zabaven in pustolovščine poln animirani film.
MALI BIGFOOT pa se naučimo, da je biti poseben nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi.
PALČKI POMAGALČKI se borijo proti zlobnežem, ki prihajajo iz druge dimenzije.
FANT Z OBLAKI, film o mladostniški identiteti in spoznavanju lastnih korenin ter svojega bistva, posnet v čudoviti laponski pokrajini.
PROJEKT FLORIDA, režiser neodvisnega hita Tangerine tokrat prinaša zgodbo o ljudeh s socialnega roba, ki prebivajo v zanikrnem motelu sredi s soncem obsijane Floride. Pisane barve, otroška igrivost in družinske zdrahe prekrivajo manj barvito stvarnost.
LADY BIRD, film prinaša očarljivo oseben pogled na turbulenten odnos med materjo in najstniško hčerko, na pritiske odraščanja in resnični pomen tistega, čemur pravimo dom.
LUNAPARK najnovejša stvaritev Woodyja Allena je zgodba o ljubezni, prevari ter vlogah, ki jih igramo v vrtiljaku življenja.
OBLIKA VODE, fantazijska drama- življenje osamljene delavke v strogo varovanem vladnem laboratoriju (Sally Hawkins) se za vedno spremeni, ko odkrije vznemirljiv tajni eksperiment.
FANTOMSKA NIT, to ni običajna ljubezenska zgodba. Za nekaj bolj nenavadnega gre.
DRUŽABNI VEČER, črna komedija – skupina prijateljev, ki se redno srečujejo na družabnih večerih, se kar naenkrat znajdejo sredi skrivnostnega umora, ki ga morajo razrešiti.


Več o filmih http://kino.dd-trbovlje.si/

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top