Parada učenja tudi v Trbovljah

Parada učenja – dnevi učečih se skupnosti je prireditev, ki predstavlja vsebinsko obogatitev Tedna vseživljenjskega učenja. Gre za vseslovenski festivalski dogodek pod okriljem Andragoškega centra Slovenije. V maju 2015 bo potekal že tretjič v sedmih izbranih slovenskih krajih, med njimi so tudi Trbovlje.

Kaj se bo dogajalo? Program se bo odvijal v soboto 23. 5. na glavnem odru pred Delavskim domom Trbovlje med 9. in 12. uro in bo glasbeno, kulturno in kulinarično obarvan. Nastopale bodo vse generacije, od najmlajših do seniorjev.

K sodelovanju na paradi smo pritegnili kar triintrideset različnih zasavskih organizacij, ki bodo predstavile svoje dejavnosti. Na 22 stojnicah se bodo poleg sodelujočih partnerjev iz Zasavja pridružili še zasavski mediji. Na nekaterih stojnicah bodo lahko obiskovalci poskusili pristni zasavki funšterc, popili skodelico bele kava ali čaja in okusili še nekatere druge zasavske dobrote.

Parada učenja bo v soboto, 23. maja 2015, od 9.00 do 12.00, pred Delavskim domom Trbovlje (DDT).

Celoten program parade je objavljen na www.zlu-trbovlje.si, več o dogajanju na ostalih vseslovenskih paradah učenja najdete na:
http://tvu.acs.si/paradaucenja.

Pridružite se nam, veselo bo!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top