Online delavnica: Povezovanje s podjetji

Delavnica bo dala vpogled v slovenske in tuje primere dobrih praks sodelovanja nevladnih organizacij in podjetij. Na delavnici bomo razmislili, kako se lahko bolje pripravimo in smo v bodoče proaktivni pri iskanju možnih virov financiranja naše dejavnosti pri različno velikih podjetjih. Potekala bo preko spleta v četrtek, 4. 2. 2021 ob 17. uri.

Program:

  • Kako graditi odnos s podjetji
  • Kaj je cause-related marketing t.i. trženje s poslanstvom
  • Prilagoditve sodelovanja s podjetji, ki jih prinaša COVID-19 čas (kaj podjetja potrebujejo in kako lahko mi odgovorimo na njihove potrebe v tem času in si tako zagotovimo sredstva za naš program)

Termin in lokacija:

četrtek, 4. 2. 2021 od 17.00 do 18.30

spletna izvedba: ZOOM

Izvajalka:

Livija Rojc Štremfelj, se že 20 let ukvarja s pridobivanjem sredstev v različnih neprofitnih organizacijah. Izkušnje si je pridobila pri delu v humanitarnih, kulturnih, mladinskih, športnih in izobraževalnih, tako amaterskih kot profesionalnih, kot javnih in zasebnih neprofitnih organizacijah.

Prijava na delavnico:

Delavnica se izvaja v okviru Regionalnega centra NVO in je brezplačna za predstavnike nevladnih organizacij. Ker je število mest omejeno bodo imeli prednost pri prijavi NVO iz zasavske regije. Potekala bo preko spleta z uporabo orodja ZOOM. Povezavo preko katere boste dostopali do dogodka na spletu boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov na dan dogodka. Če povezave ne boste prejeli nas pokličite na 059 927 619. Prijave na delavnico so obvezne. Prijavite se na povezavi, najkasneje do srede 3. 2. 2021.

Delavnica se izvajajo v okviru Regionalnega centra NVO in je sofinancirana s strani Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top