Odprtje tematske razstave »Moderno slikarstvo 2015«

Društvo revirskih likovnikov RELIK Trbovlje in Zveza likovnih društev Slovenije vabita na odprtje tematske razstave Moderno slikarstvo 2015, ki bo v petek, 29. maja 2015, ob 18 uri, v stari galeriji Delavskega doma Trbovlje. Na sami otvoritvi bodo podeljeni tudi certifikati kakovosti.

Tematska razstava Moderno slikarstvo 2015 je del projekta Zlata paleta, državnega tekmovanja na področju ljubiteljske umetnosti, ki ga organizira Zveza likovnih društev Slovenije. Člani likovnih društev po vsej Sloveniji s svojimi deli tekmujejo v petih tematskih sklopih.

Izbor del za Moderno slikarstvo je letos prav tako potekal v Trbovljah, pod okriljem Društva revirskih likovnikov RELIK Trbovlje. Strokovna komisija, v sestavi magistra kiparstva in akademska slikarka Saša Bezjak, akademska slikarka Vesna Lenić Kreže ter magister umetnosti akademski kipar Zoran Poznič, je za razstavo izbrala 50 del izmed 132-ih, 9 najboljših pa nagradila s certifikatom kakovosti. Izbrana dela bodo na ogled v stari galeriji do 11. junija 2015, vsak dan od 18. do 20. ure.

Vljudno vabljeni.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top