Obvestilo za javnost: Napake na javni razsvetljavi

V zadnjih dveh tednih smo v Trbovljah beležili večje izpade javne razsvetljave, ki so povzročili slabo voljo med občani, kar popolna razumemo. Za lažje razumevanje, zakaj podnevi razsvetljava gori, ponoči pa ne, bi želeli podati nekaj informacij in obrazložitev, za katere smo zaprosili koncesionarja, ki je odgovoren za delovanje javne razsvetljave v Trbovljah.

Do večje okvare javne razsvetljave je prišlo 9. septembra, ko je zaradi napake na napeljavi prišlo do izpada večjega dela javne razsvetljave. Koncesionar je takoj začel z iskanjem in odpravo napak, ki so jih delno odpravili do 13. septembra, včeraj pa naj bi bile v celoti odpravljene. Tu se navezujemo na območja: Šuštarjeva kolonija, Opekarna, Vreskovo, Neža. Po tem dogodku so bili izpadi zaznani tudi na območju Kleka, ki pa so bili včeraj odpravljeni.

Ker je koncesionar ves ta čas, torej od 9. septembra do danes, napake odpravljal, smo lahko čez dan opazili prižgano javno razsvetljavo, saj se le tako lahko preveri kje je napaka in ali je ta res odpravljena.

Za nevšečnosti se občankam in občanom iskreno opravičujemo in sporočamo, da se bomo v naslednjem tednu sestali z vodstvom podjetja, ki je koncesionar javne razsvetljave v Trbovljah in našli rešitev, da do podobnih nevšečnosti v prihodnosti ne bi več prihajalo.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top