Obvestilo o zaprtju Vrtca Trbovlje in sklep županje o določitvi izjem

OBVESTILO O ZAPRTJU VRTCA

iz razloga preprečitve nadaljnjega širjenja virusa SARS CoV-2

 

Spoštovani starši,

 

obveščamo vas, da bodo od ponedeljka, 26. 10. 2020 dalje enote Vrtca Trbovlje ZAPRTE, na podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 152/20).

 

Na podlagi Sklepa o določitvi izjem od zaprtja Vrtca Trbovlje in organizaciji delovanja Vrtca  Trbovlje v minimalnem obsegu za zagotavljanje nujnega varstva otrok, št. 181-3/2020-4, z dne 23.10.2020, ki ga je izdala županja Občine Trbovlje, Jasna Gabrič, bo

 

od ponedeljka, 26. 10. 2020 dalje SAMO za NUJNE PRIMERE odprta enota PIKAPOLONICA (Rudarska cesta 10 a).

 

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki nujno potrebujejo varstvo.

 

Da bomo NUJNO VARSTVO lažje organizirali, vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na tel. št. 040 586 131 oziroma na e-mail naslov dasa.bokal@guest.arnes.si, do sobote, 24. 10. 2020 do 15.00.

 

Brez potrdila delodajalca* in izjave o otrokovem zdravstvenem stanju, otroka v vrtec

NE bomo sprejeli.

 

*staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok, v primerih, ko delodajalec staršem ne more omogočiti dela na daljavo oziroma so starši zaposleni, pri delodajalcih, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva), kar je upoštevano tudi pri ukrepih Vlade RS, kot dovoljeno odstopanje od splošnih prepovedi zbiranja in gibanja ter opravljanja posameznih dejavnosti.

 

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO in ODGOVORNOSTJO presodite ali vrtec zares potrebujete.

 

V vrtcu bomo še naprej dosledno upoštevali protokol, ki ga imamo izdelanega za čas epidemije.

 

Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, po katerih delujemo.

 

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani https://www.vrtec-trbovlje.si/.

 

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

 

 

Ob zaprtju vrtca je županja Občine Trbovlje izdala sklep o izjemah. 

 

Za izjeme bo, v času zaprtja Vrtca Trbovlje, v minimalnem obsegu delovala enota Pikapolonica. Med izjeme skladno s sprejetim sklepom veljajo starši, ki jim delodajalci ne morejo omogočiti delo od doma oziroma so zaposleni pri delodajalcih, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države. Med izjeme torej spadajo zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski, policiji ter v službah pomembnih za oskrbo prebivalstva. 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top