Obvestilo o zaporah parkirišča in ceste ob prireditvah Anduht in Nohšiht

Tudi letos bomo v počastitev občinskega praznika pripravili tradicionalen NOHŠIHT s skupino Ping Pong band in Čuki, v soboto, 14. junija. V petek, 13. junija pa bo ANDUHT s skupinami Storm Wheels, San Diego in Elvis Jackson. Lokacija dogajanja – trg med delavskim domom in mladinskim centrom ostaja ista.

 

Obveščamo vas, da bo parkirišče pred Delavskim domom Trbovlje zaprto za parkiranje od srede, 10. junija 2015, zvečer in do nedelje, 14. junija 2015, dopoldan. Prav tako bo postavljena zapora parkirišča pred Zasavskim muzejem Trbovlje od srede, 10. junija zvečer do nedelje, 14. junija dopoldan. Ulica 1. junija od križišča “Dežman” bo zaprta za promet v petek, 12. junija od 17. do 3. ure, v soboto, 14. junija pa od 14. do 3. ure.

 

Svetujemo vam, da avtov ne parkirate pred Delavskim domom ali pred muzejem, saj bodo tako avtomobili v neposredni bližini prizorišča in gneče. Prostor bomo že v zgodnjih jutranjih urah počistili. Za to bo zadolženo Javno podjetje Komunala Trbovlje.

 

V upanju na vaše razumevanje vas lepo pozdravljamo ter vam ob tej priliki čestitamo ob našem občinskem prazniku in vas vabimo, da praznujete z nami.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top