Obvestila zasavskih šol in vrtcev o odpadlosti pouka

Zaradi napovedanih izrednih vremenskih razmer so za jutri, v petek, v naši občini odpovedane vse vožnje s šolskimi avtobusi. Pravtako tudi na nekaterih šola odpade pouk.

Zaenkrat je od osnovnih šol pouk odpovedala samo OŠ Trbovlje in v primeru, da za svojega otroka ne morete organizirati varstva, bo za varstvo otrok poskrbljeno na matični šoli in obeh podružnicah od 6. ure dalje. Na OŠ Tončke Čeč in OŠ Ivana Cankarja bo pouk potekal, a ravnateljici opozarjata, naj starši sami presodijo ali je prihod otrok v šolo varen in naj otrok ne izpostavljajo morebitnim nevarnostim na cestah.

Vrtci

Zasavski vrtci bodo jutri delali po ustaljenem urniku. Vrtec bo normalno odprt na vseh enotah v Hrastniku, v Zagorju in Trbovljah. Izjema bo le enota na Dobovcu, kjer bo enota zaprta in tudi pouka za osnovnošolce na tamkajšnji šoli ne bo.

Gimnazija in ekonomska srednja šola  Trbovlje

Vodstvo gimnazije je zapisalo naslednje:

Zaradi slabe vremenske napovedi v petek, 6. 2. 2015, pouka na GESŠ Trbovlje ne bo. Pouk, ki bo odpadel, bomo nadomestili s podaljšanimi ali s predhodnimi urami. O razporedu nadomeščanj se boste dogovorili z učitelji. Ves pouk je treba nadoknaditi do konca maja 2015.
Odpovedani so tudi ustni izpiti poklicne mature, ki so napovedani za ta dan. Prestavijo se na ponedeljek, 9. 2. 2015. Kandidate bo o uri obvestila tajnica ŠMK PM.

Srednja šola Zagorje

Vodstvo zagorske srednje šole pa je zapisalo:

Zaradi predvidenih slabih vremenskih razmer v petek, 6. 2. 2015, ne bo pouka. V naslednjem tednu vas bomo obvestili o nadomeščanju pouka.

Ustni izpiti poklicne mature bodo naslednji teden.

Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje

Tam sporočajo:

Zaradi napovedanih izrednih snežnih razmer POUKA jutri, v petek, 6. 2. 2015, NE BO.

Nadomeščanje bo v soboto, 14. 2. 2015.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top