Obvestila trboveljskih šol o pouku v prihodnjih dneh

Šolsko ministrstvo vse vzgojno – izobraževalne zavode po Sloveniji poziva, naj v naslednjih dneh ne izvajajo pouka, če bo zaradi vremena ogroženo zdravje ali varnost otrok ter zaposlenih. Ali bo v trboveljskih šolah pouk potekal ali ne pa si poglejmo v nadaljevanju prispevka.

Na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje so zapisali:

Dijake in dijakinje Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje obveščamo, da bo jutri (ponedeljek, 3. 2. 2014) pouk nespremenjen. Prav tako bo omogočeno opravljanje poklicne mature. Kljub temu prosimo vse dijake in zaposlene, da spremljajo obvestila za javnost (npr. radio, televizijo in internet) o vremenskih razmerah – če je pot v šolo varna.

Vodstvo Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje sporoča naslednje:

Obveščamo dijake in starše, da zaradi vsemenskih razmer do nadaljnjega pouk NI odpovedan. Pouk se bo, v kolikor ne pride do bistvenih sprememb, v ponedeljek, 3. 2. 2014, odvijal normalno. Spremljajte obvestila na spletni strani šole in Radiu Kum o morebitni odpovedi pouka. Ravno tako bomo skušali zagotoviti nemoteno izvedbo poklicne mature.Če boste ocenili, da je pot v šolo prenevarna, ostanite doma.

Ker se slabe vremenske razmere stopnjujejo in ocenjujemo, da je za mnoge dijake vozače pot v šolo nevarna, jutri, 3. 2. 2014, pouka ne bo. Prosimo, spremljajte objave na šolski spletni strani in v medijih. S poukom predvidoma nadaljujemo v torek, 4. 2. 2014. Zimski rok poklicne mature, ki se začenja jutri, bomo izpeljali skladno z maturitetnim koledarjem. Upamo, da bodo prijavljeni kandidati uspešni.

S strani vseh trboveljskih osnovnih šol pa naslednje obvestilo:

Zaradi slabih vremenskih razmer, bi radi opozorili na posebno previdnost v prometu, še posebej na varno pot v šolo.
Pouk se bo v ponedeljek sicer odvijal na vseh treh osnovnih šolah, vendar pozivamo starše, da sami ocenijo, ali je pot v šolo dovolj varna ali ne. Predlagamo, da vozači iz okoliških vasi ne prihajajo k pouku, dokler se cestne razmere ne izboljšajo.
Učence pozivamo na previdnost pri hoji po pločnikih, čez cesto in pod strehami stavb zaradi nevarnosti ledenih sveč.
Voznike pozivamo na počasno vožnjo in upoštevanje peščev, ki so v teh vremenskih razmerah zelo ranljivi.

Minister Jernej Pikalo je tudi sporočil, da na vseh poklicnih šolah po Sloveniji jutri ne bo zimskega roka mature iz materinščine.

Zadnja sprememba prispevka: 2. februar 2014 ob 20:25

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top