Posvojene smrečice z dobrodelnostjo pomagajo najšibkejšim

Za letošnjo novoletno okrasitev smo se v občini Trbovlje odločili, da bomo praznično okrasitev mesta združili z dobrodelnostjo ter skrbjo za okolje. Za praznično okrasitev mesta smo uporabili 23 smrek, zasajenih v lonce, ki so v  prazničnih dneh, okrašene z lepimi živopisanimi lučkami, krasile naše ulice.

Ves ta čas je potekala akcija posvojitve teh smrečic, ki smo jih ponudili posameznikom in podjetjem v zameno za donacijo sredstev.

Nad odzivom podjetij smo bili pozitivno presenečeni, saj smo oddali 17 smrek in pridobili 2.055,00 EUR sredstev. V akciji je sodelovalo 16 podjetij.

Najlepše se zahvaljujemo naslednjim podjetjem (razvrščena po abecednem vrstnem redu), ki so v tej akciji sodelovala in prispevala sredstva, ter tudi dovolila objavo:

BONPET d.o.o., CIC d.o.o., DEWESOFT d.o.o., DINO&S d.o.o., EIMD d.o.o., METALIA d.o.o., MLADINSKI CENTER TRBOVLJE, PRONIG d.o.o., RUDIS d.o.o., SOP d.o.o., SPEKTER d.o.o., SPEKTER PROJEKT d.o.o., R-RSD d.o.o., TIM POHIŠTVO d.o.o., ZASAVSKE LEKARNE TRBOVLJE.

Nekatera podjetja bodo smrečice sama posadila, ostale pa bo posadila Občina Trbovlje v imenu donatorjev. Smrečice boste lahko videvali na javnih površinah v mestu, označene pa bodo tudi z imenom posvojitelja oz. donatorja.

V dogovoru s humanitarnimi organizacijami bomo pridobljena sredstva namenili tistim, ki so najbolj potrebni pomoči, predvsem našim najmlajšim.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top