Novoletne smrečice v Trbovljah

Za letošnjo novoletno okrasitev smo se v občini Trbovlje odločili, da bomo praznično okrasitev mesta združili še z dobrodelnostjo ter skrbjo za okolje.

Za praznično okrasitev mesta smo uporabili 23 smrek, zasajenih v lonce, ki v teh prazničnih dneh krasijo naše ulice, po končanem novoletnem vzdušju pa jih bomo namenili posameznikom ali podjetjem, ki jih bodo ob plačilu prostovoljnega prispevka lahko »posvojili« in jih zasadili v svojem okolju.

Po končanem zbiranju donaciji, bomo sredstva podarili humanitarnim organizacijam v Trbovljah.

Odločili smo se, da predlagamo začetno ceno 85,00 EUR za smrečico. Seveda pa lahko prispevek prilagodite vašim zmožnostim.

Če se boste za donacijo odločili, jo lahko nakažete na račun Občine Trbovlje: 01329-0100018122. Podjetja, ki se bodo odločila donirati sredstva prosimo, da nas še pred nakazilom sredstev kontaktirajo na tel.št. 03 56 27 952 glede podpisa donatorske pogodbe.

Smrečico pa boste po končanem novoletnem vzdušju prevzeli na Občini Trbovlje.

Prosimo vas, da razmislite o posvojitvi božičnega drevesa in s tem prispevate k ohranjanju narave in pa seveda s prispevki narišete nasmeh na obraz nekomu, ki potrebuje našo pomoč.

Za vaše sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vam želimo uspešno, srečno in zdravo novo leto.

Jasna Gabrič, mag.
Županja občine Trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top