NK Rudar v 3. ligi!

Naši nogometaši so včeraj zmagali z NK Kočevje (3 : 0) in s tem osvojili 1. mesto ter se uvrstili v 3. ligo! Na zadnji prvenstveni tekmi, ki je odločala o prvaku letošnje sezone se je zbralo lepo število domačih gledalcev in navijačev na Kamniti, ki so ekipo glasno podpirali skozi celotno srečanje. Ekipa Rudarja je na koncu slavila s 3:0 ter povsem zasluženo osvojila naslov prvaka.

Medobčinska nogometna zveza Ljubljana – KONČNA LESTVICA SEZONE 2011/2012

Fantje pravijo, da so tale pokal že hitro pospravili na varno.

ČESTITAMO!

Uredništvo in vsa ekipa SrEčno Trbovlje.

Še kratek povzetek tekme:

Knapi so od prvega sodniškega piska naprej prevzeli vso pobudo in niso dopustili nobenega presenečenja na tej tekmi. Po lepi podaji Berića je že v 11. minuti za vodstvo zadel najboljši strelec Rudarja v letošnjem prvenstvu Berger in z zadetkom poskrbel za navdušenje na tribuni. Samo devet minut kasneje je z lepim zadetkom Ogrič povišal vodstvo na 2:0. S tem zadetkom so knapi potrdili, da jih zanima samo zmaga. V nadaljevaju je imela ekipa Rudarja vso pobudo na igrišču in v 75. minuti je končni rezultat tekme postavil Šišić . Takoj po zadnjem sodnikovem pisku se je začelo veselje vseh pristonih na Rudarju. Igralci so visoko dvignili zaslužen pokal, za katerega so v letošnjem prvenstvu res trdo “garali”.

Članska ekipa Rudarja je po desetih letih (leta 2002 je NK Rudar Trbovlje izpadel v 4. ligo) osvojila prvenstvo ter s tem posledično napredovanje v 3. ligo. V vseh pogledih in po vseh statističnih podatkih je bila ekipa Rudarja letos najboljša ekipa v prvenstvu, saj je v 26 tekmah osvojila 53 točk, prejela samo 18 zadetkov ter jih dala kar 63. Fantje si zaslužijo vse pohvale in čestitke za dosežen rezultat, prav tako si zahvale zaslužijo navijači Kamnite, ki so skozi celotno sezono močno vzpodbujali domačo ekipo. Verjamemo, da bodo v tretji ligi ostali še naprej tako zvesti klubu in igralcem. Zahvala gre tudi trenerju Antonu Hrovatiču , ki je odlično vodil ekipo skozi celotno sezono. Zahvala gre tudi predsedniku, podpredsedniku kluba, sekretarju, upravnemu odboru, vsem sponzorjem in donatorjem, trenerjem mlajših selekcij in vratarjev, tehničnim delavcem, ekonomu, Zavodu za šport Trbovlje, Občini Trbovlje, županu, podžupanji, TV Trbovlje, ETV, Radiu Kum, MNZ Ljubljana, NZS, sodnikom, delegatom, staršem mlajših selekcij, veteranom, vsem mlajšim selekcijam, Trboveljčanom in Trboveljčankam, skratka vsem, ki tako ali drugače podpirate NK Rudar Trbovlje. Skupaj nam je uspelo in tretja liga, prihajamo! Verjamemo, da bomo tudi v prihodnosti ostali tako dobra ekipa in še naprej skupaj dosegali odlične rezultate.

Za Rudarja so igrali: Martinčič Matej (V), Cvjetič Dejan (73′ Marijan Primož), Mrvoljak Amel, Berič Aleksandar Sandro (73′ Laznik Jure), Brečko Jure, Ristić Vukašin (75′ Žibert Denis), Ogrič Sašo, Šišić Abdulah, Berger Jan, Milošević Siniša (51′ Holešek Jan), Memišević Damir (K) (79′ Ibričić Elmir)

Strelci: Berger Jan (11′), Ogrič Sašo (20′) in Šišić Abdulah (75′)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top