NK Rudar še vedno brez poraza

Ekipa Rudarja je v gosteh odigrala zelo dobro tekmo, vendar je igralcem le-to uspelo vnovčiti šele na koncu srečanja. Domača ekipa se je skozi celotno tekmo branila, svoje priložnosti pa so iskali iz proti napadov, vendar je bilo tudi teh bolj malo. 

Obrambna vrsta Rudarja je ponovno delovala zelo zanesljivo in disciplinirano, saj naša ekipa ponovno ni prejela zadetka. Veseli tudi, da si je tekmo v Kamniku ogledal selektor mlade reprezentance Slovenije, ki si je prišel ogledati našega vratarja Ivačiča. Knapi so si priigrali nekaj priložnosti, vendar vsakič brez končnega uspeha, saj so domačini vse svoje sile usmerili ravno v branjenje. Trener Breznikar je med polčasom zamenjal rahlo poškodovanega Laznika J., namesto njega pa je v igro vstopil dobro razpoloženi Ristić, kar se je kasneje izkazalo za ključno potezo. Ristić je tako okrepil vezno vrsto, Karamarković pa se je pomaknil v konico napada. Knapi so do konca srečanja pritiskali na nasprotnikova vrata, vendar so se domačini vsakič uspešno ubranili. Tako je pritisk trajal vse do 87. minute, ko je po lepi akciji igralcev Rudarja proti nasprotnikovim vratom streljal Ristić, pri tem pa je eden izmed domačih igralcev strel zaustavil z roko in sodnik je pokazal na belo točko. Uspešen izvajalec enajstmetrovke je bil Memišević. Knapi so tako po prikazanem na igrišču povsem zasluženo zabeležili še drugo zmago v gosteh. Za primerjavo, v prvi polovici prvenstva je ekipa v gosteh dosegla le točko. Pohvaliti je potrebno vse fante na igrišču in na rezervni klopi, prav tako si pohvale zaslužita trener in njegov pomočnik Ahlin. Posebno pohvalo pa si zaslužijo tudi navijači Kamnita, ki so ponovno glasno vzpodbujali ekipo in bili pomemben člen pri pozitivnem rezultatu.

Ekipo Rudarja sedaj čakata dve tekmi v gosteh, vmes pa je ekipa še eno tekmo prosta. Najprej ekipa v soboto odhaja v Sežano, tekma je na sporedu v soboto, 14. 4. 2013 ob 17. uri.

Calcit Kamnik : NK Rudar Trbovlje 0:1 (0:0)
Stadion prijateljstva, 10. 4. 2013 ob 17:00
gledalcev: 80
NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Laznik Žiga, Jurić Antonio (84′ Marijan Primož), Karamarković Nebojša, Klančar Peter, Drnovšek Rok, Laznik Jure (46′ Ristić Vukašin), Holešek Jan, Berger Jan (80′ Bjelovuk Dalibor), Memišević Damir (K), Brečko Jure
Strelec: Memišević Damir (88′) – 11m

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top