NK Rudar kljub porazu novim zmagam naproti

Po visoki zmagi in dobri igri na zadnji domači tekmi, so knapi zabeležili visok poraz proti ekipi, ki trenutno zaseda prvo mestu na lestvici.

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Mrvoljak Amel, Cvjetič Dejan (50′ Jovanovič Goran), Klančar Peter, Žibert Denis (47′ Karamarkovič Nebojša), Ogrič Sašo, Kolar Žan, Memišević Damir (K), Ristić Vukašin, Smukavec Jernej, Berger Jan (57′ Drnovšek Rok)

Strelec: Memišević Damir (88′) – 11m

Po visoki zmagi in dobri igri na zadnji domači tekmi, so knapi zabeležili visok poraz proti ekipi, ki trenutno zaseda prvo mestu na lestvici. Vse do izključitve Smukavca, ko je v 27. minuti prejel drugi rumeni karton, so bili knapi povsem enakovreden nasprotnik. Nato pa so takoj po izključitvi Smukavca, do polčasa prejeli dva hitra zadetka in tekma je bila praktično že odločena. V nadaljevanju pa so ponovno takoj na začetku drugega polčasa prejeli dva hitra zadetka in rezultat je bil v 55. minuti že 4:0 v korist domačinov. In vprašanja o zmagovalcu na tej tekmi ni bilo več. V 88. minuti pa je knapom le uspelo zadeti častni zadetek, ko je bil z bele točke uspešen Memišević . Na tekmi je zaradi poškodbe manjkal obrambni igralec Berić in pa kapetan Marijan (kartoni), ki tudi igra v obrambi. Ekipa Rudarja kljub porazu v Ankaranu še vedno zaseda odlično peto mesto na lestvici.

V nadaljevanju čaka ekipo v sredo pokalno srečanje proti Kočevju, tekma pa bo na sporedu v sredo, 19.9.2012 ob 16:30 v Kočevju.

Nato pa sledijo tri zaporedne prvenstvene tekme na domačem igrišču. Prva bo na sporedu v soboto, 22.9.2012 ob 16:30 , ko v Trbovlje prihaja ekipa Tabor Sežana . Že na tej tekmi imajo knapi priložnost za popravni izpit. Vabljeni vsi ljubitelji nogometa na ogled te tekme in vzpodbujanje domače ekipe!

Avtor članka: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top